lauantai 24. huhtikuuta 2010

Omnom

Käytiin tosiaan eilen vähän ostoksilla Peksin kanssa ja olen hirmu tyytyväinen saaliiseen. Haussa oli esimerkiksi mekkoja ja laukku, mitkä löytyivät molemmat. Henkkamaukalta hamusin kaksi mustaa mekkoa, toinen juuri sellainen T-paitamekko mistä olen paasannut jo hyvän aikaa, toinen taasen ohutta kangasta oleva lörttömekkotunika, ah rakkautta. Samasta putiikista tarttui mukaan myös kunnon farkunsiniset farkut, ne tulevat näyttämään aivan mahtavilta kesällä valkoiseen yhdistettynä. Myös musta trikoinen minihame päätyi mukaan, sillä saa mukavasti lisää pituutta joihinkin tunikoihin ja paitoihin.

Mutta sitten tärkein. Laukkua olen jo tovin metsästellyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti, tarvitsen ihan kunnon LAUKUN, vaihteeksi niille iänikuisille kangaskasseille. Unelmalaukkuni kriteerit ovat:
  • Harmaa. En tiedä miksi, olen vaan iskenyt silmäni harmaaseen väriin.
  • Nahkaa. Tai vaikka tekonahkaakin, kunhan näyttää hyvältä.
  • Tilava. En vaan tule toimeen minkään pikkulaukkujen kanssa, multa on mahduttava puoli elämää laukun sisään.
  • Lyhyehköt kantokahvat joiden lisäksi yksi pidempi. Haluan että laukkua saa kannettua olalla tai käsivarrella.
Viime postauksessa kollaasiin mukaan päässyt Topshopin harmaa laukku vastasi aika täydellisesti kuvaani täydellisestä laukusta. Mutta entäpäs tämä sitten..Se on harmaa, nahkainen, tilava ja yksi pidempi kantokahva! Sokokselta löytyi tosiaan liki täydellinen yksilö ja Peksi kiikuttikin sen kassalle, hintaa tälle Iconin laukulle kertyi n. 40€ josta Peksi sai vielä S-ryhmän henkilökunta-alennuksen, joten maksettavaa jäi n. 36€. Ainut miinus laukussa on väri, harmaa saisi olla hieman tummempi mutta siitä en kyllä aio käydä valittamaan, kun yksilö muuten on juuri täydellinen.Muista ostoksista en nyt ottanut kuvia, mustat vaatteet on niin hankalia kuvattavia, niitä tulee kyllä takuulla näkymään asujen yhteydessä!

3 kommenttia:

Regret kirjoitti...

Tuohan näyttää ERITTÄIN hyvältä :) Voisin itsellenikin tuollaisen tahtoa, tosin erivärisenä, sillä en oo niinkään tuon harmaan perään ^^

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsi, en haluis olla ilkee, mutta Seppälässä myydään lähes samanlaisia, harmaa, nahkaa, tilava ja kaksi mahdollisuutta kantaa laukkua, hinta 19,95€

Tajja kirjoitti...

Regret: Siitä vaan metsästämään, tämä on i h a n a <3_____<3

Anonyymi: Tiedän mitä laukkua tarkoitat ja mietin sitä samaa itsekin, mutta en jostain syystä pitänyt sitä. Materiaali ei ollut yhtä kivantuntuista ja mallikaan ei ollut ihan niin kiva kun tuossa yksilössä :D harkitsin kyllä Seppälä-version ostamista ihan vaan hinnankin takia.
Mutta onneksi nyt ei ollu hinnalla väliä kun toi oli synttärilahja <3