keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Jeejee

Huomio!

Ajattelin vaan infota sellaisesta pikkuasiasta, että älkää ihmetelkö jos blogi on tänään/huomenna/tämän viikon aikana näkymättömissä, on pieni ulkoasun uudistusprojekti käynnissä, kun vaihdan vihdoin koko blogipohjan (samalla on jo yli vuosi tahkottu) ja ulkoasusta tulee ihan erilainen muutenkin :)

UUSI HUOMIO!

NYT on ulkoasu muutettu ja uuden ulkoasun lisäksi blogiin on lisätty toimintoja mitä ei ennen ole ollut!
Nyt lukijat näkyvät oikealla sivupalkilla ja sieltä löytää myös TUNNISTEET. En ole ikinä käyttänyt tunnisteita mutta se on aika näppärä olla olemassa jos etsii jotain tiettyä. Näiden lisäksi olen päivittänyt tuon lukemieni blogien listan. Ja hei, tekstikenttä on leveämpi kuin ennen! Aiemmin kuvien tuli olla leveydeltään max. 400px mikä oli hirvittävää riistoa vaakakuvia ajatellen. En nyt muista paljonko tuohon laitoin max. pikseleitä, mutta enemmän kuitenkin!

Mitäs tykkäätte, tein nyt paaaaljon simppelimmän leiskan mitä yleensä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tuli, tykkään paljon enemmän kuin edellisestä!

Regret kirjoitti...

Tästähän tuli kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

tää on tosi kiva!(:

Anonyymi kirjoitti...

Meinas paniikki iskeä ku huomasin että ''blogia voivat seurata vain kutsutut käyttäjät'' ! Julma temppu! Erittäin julma!

Tajja kirjoitti...

Kaikki hanit: Jee, kiva jos tykkäätte, omastakin mielestä tää on paras kaikista ulkoasuista mitä mulla on ollut ja tän pohjan mukaan tulen jatkossakin leiskat tekemään ja varmaan muutenkin aika samalla tyylillä :)

Viimeinen anonyymi: :D:D SORI! Infosin asiasta kyllä mutta toisaalta ton infopläjäyksen ja itse blogin muokkaamisen välillä oli aikaa varmaan tunti tai pari, niin kaikki eivät ehtineet sitä nähdä. Pahoitteluni! :D