torstai 22. huhtikuuta 2010

19

Moikka vaan jeejee. Mulla on tänään synttärit ja mahtipontiset (...) 19 ikävuotta kilahtavat tänään mittariin. Vietän synttäreitä kuinkas muutenkaan kuin kipeänä. Oon nyt lauantaista asti ollut flunssassa, joskin kävin tiistaina jo kokeilemassa onneani koulussa. Ei olisi kannattanut, koska tulin vaan kahta kauheammin kipeäksi. (kiitän tästä kahta tuntia tehokasta jalkapalloa) No, oma vika ja sillei. Mitään kuvamateriaalia ei ole yhtään mistään joten postaukset voi olla aika tylsiä hetkisen. Musta vaan tuntuu ettei ketään teistä kiinnosta nähdä meikäläistä kotivermeissä hikisenä ja rähjäisenä ja likaisena :D:D ok oon hiljaa. Tein kuitenki tälläsen pienen kollaasin siitä, että jos olisin rikas eliittipentu, mitä toivoisin synttärilahjaksi!


Noi kaikki kelpaisi mulle niiiin saman tien. Sen lisäksi hal.. tarvitsen:

-Kynsilakkoja. Mintunvihreää kaipaan vieläkin. Ja jotain nudea ainakin.
-Meikkejä. Uusi puuteri ja meikkivoide tulisi ainakin tarpeeseen, joku nudehuulipunakin vois olla kiva. Ja uus ripsari.
-Mekkoja. Jotain arkisia, eniten himottaisi sellanen T-paitamekko mikä olisi helppo yhdistää mihin vaan.
-Asusteita. Koruja, huiveja yms.

Jos huomenna tai lauantaina tuntuu yhtään terveemmältä, lähtään varmaan Peksin kanssa vähän shoppailemaan. Sain äiteeltä 50€ lahjakortin Hennesille ja Peksi ei ole vielä hankkinut mulle mitään lahjaa, niin lähtään yhdessä varmaan vähän etsiskelemään.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea :-)

Anonyymi kirjoitti...

onnea!

Karo kirjoitti...

Paljon onnea täältäkin! :-)

Regret kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille :) Ajattelitko juhlistaa millään tavalla?

Tajja kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Regret: Juhlistin jo n. viikon etukäteen pienillä pippaloilla, nyt lauantaina voisin ehkä piipahtaa baarissa, saa nyt nähdä :)