keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kevätkevätkevät

Oon vaihteeksi pidellyt pientä blogihermolomaa hehe. No en kyllä tietoisesti mutta kuitenkin. Viikonloppuna olin isosena perheleirillä, maanantaina oli vuorossa Nilkin pallien leikkaus ja muuten olenkin puurtanut vähän koulujuttuja ja yrittänyt ehtiä käydä krav magassakin puolustamassa vähän itseäni.Ja tietenkin aikaa on jäänyt myös vähän ostoksille.. Hyödyllisiä koulutarvikkeita on tarttunut mukaan, samoin ihana uusi Hattiwatti-hiirimatto (sopii hyvin siihen mun kännykkäkoruun!) ja lisää maailman muruimpia tusseja hups. Kaiken krääsän lisäksi olen ehtinyt vähän katsella vaatteita!Tosi söpöt kivipestyt vaaleat pillifarkut. Juuri täydellinen väri ja kulutus, hintaakin näillä oli ainoastaan 30€! Normaalit farkut samaan hintaan, mitä nykyään kaupataan farkkulegginsejä.. Nämä ovat ROBIN HOODISTA, en ole ikinä ennen ostanut sieltä yhtäkään vaatekappaletta ja olenkin ihan ihmeissäni miten ko. kaupassa voi olla näin kivat pöksyt! Mutta mikäs siinä jos halvalla saa :---)

Toinen kiva ostos näkyykin itseasiassa jo tuossa viimeisimmässä kuvassa, kyseessä on siis suloinen ankkurineule.Neuleen bongasin mukaani kirppikseltä ja hintaakin oli ainoastaan yksi euro. Ajattelin joskus ehkä vähän kavennella tätä hieman oversizea lumppua, mutta saa nähdä, se on ihan kiva tuollaisena rentoiluneuleenakin. Ja jos tälle ei jostain syystä pahemmin käyttöä tule, voin aina napsia nuo söpöt kultaiset napit irti ja laittaa johonkin toiseen vaatteeseen :D

Oon tosi megainnoissani noista lämpötiloista ulkona, ilmeisesti se kevät alkaa pikkuhiljaa tulemaan. Ajokelit ovat täyttä saatanaa noiden soppalumien takia, mutta en anna edes sen haitata, kevätkevätkevät!

3 kommenttia:

vesiheinikki kirjoitti...

'Nilkin pallien leikkaus'. En tiennyt että suorapuheisuus voi olla yhtä viihdyttävää. Tai sitten mulla on vain erityisen huono huumorintaju.

Karo kirjoitti...

Voi vitsi, vähänkö söpö neule!

Tajja kirjoitti...

vesiheinikki: Viihdyttävää ko. toimenpiteen aikana oli se, kun isäni oli mukana ja joku soitti hänelle. Isäni vastaa: "En voi puhua, olen kiveksien poistossa!" En halua edes ajatella mitä se soittaja on sen jälkeen miettinyt..

Karo: No eikös olekin! :)