torstai 18. maaliskuuta 2010

Onnettomia onnettomuuksia

Tässä olis maanantaista keskiviikkoon pari juttua.


Maanantai


Oli tosi rento päivä ja olin todella hyvällä mielelläkin kokoajan. Tein jopa omasta kenkähyllystäni löytöjä!


Nämä Andiamosta viime talvena ostetut nilkkurit ovat ihanat. (älkää välittäkö ekan kuvan pölyttyneestä ulkonäöstä) En tajua miten nämä ovat päätyneet käyttämättöminä kaapin perukoille!
Kynsiäni päätin piristää Wild and Crazyn kynsilakkasävyllä w20, Lollipop.

Tiistai

Tiistaina oli tosi kiva ja pirtsakka ilma ja ihan kivaa muutenkin. Illalla oli taas krav maga -harjoitukset joissa vähän lukotettiin ja potkittiin, harjoiteltiin myös kaatumaan oikeaoppisesti, mikä oli aika.. mielenkiintoista :D Meitä myös pidettiin harkoissa 20min yliaikaa jonka vuoksi en ehtinyt näkemään Salattuja elämiä, höh.


Tiistaina jatkoin vähän käytettyjen kenkieni linjalla, ja vedin jalkaani fisu-Vansit. Nää on tosi kivat ja pirteät, näillekään en keksi mitään hyvää syytä, miksi käytän näitä niin vähän. Ehkä kesällä käyttökertojakin voisi kertyä enemmän.. Hmm.

Tiistaina pidin vielä samaa Lollipoppia kynsissäni, oon ehkä vähän ihastunut tuohon metalliseen kiiltoon. Seppälästä hamuttu pipo pysyi myös tiukasti päässä koko päivän, kun en jaksanut pestä lettiäni. Vähän kuivashampoota etutukkaan ja pipo päähän! Voisin joskus tehdä ihan postauksen kuivashampoosta mitä meikäläinen käyttää. Halpaa ja toimivaa!

Keskiviikko


Keskiviikko rikkoi vähän muuten hyvää alkuviikkoa. Mulla oli vaan kaksi tuntia koulua, kävin kavereiden kanssa kaupassa, nautin kauniista ilmasta, käytiin kaverin kanssa pirtelöillä ja kirjastossa ja oli oikein mukavaa. Kunnes päätin lähteä ajamaan Peksille. Olin kääntymässä eräästä tasa-arvoisesta risteyksestä oikealle, kun sieltä oikealta paahtaa n. keski-ikäinen venäläisnainen autollaan päälle. Nainen oikoi risteyksen aika mutkatta ja tuli suoraan päälleni, tuskin ehdin jarruttaa lainkaan, kun rysäys jo tapahtui. Kaikeksi onneksi ainoastaan autot ryttääntyivät ja henkilövahingoilta säilyttiin. Hälytin paikalle poliisit ja he totesivatkin hyvin pian kuka oli syyllinen ja mihin. Onnettomuuden toinen osapuoli ei vaan tahtonut sisäistää omaa osaansa, vaan hoki hokemasta päästyään, että hän ei ole mitään pahaa tehnyt, kaikki muutkin oikaisevat samasta risteyksestä. Voitte arvata, että selitys ei ollut poliiseille mieleen. Vaikken joudukaan korvaamaan vahingoista yhtään mitään, sapettaa silti vietävästi. On auto pois pelistä "hetken" ja täällä maaseudun idyllisissä maisemissa ei oikein muulla liikuta. Huoh.

Onneksi onnettomuuspäivän asu oli lämmin, sillä jouduimme seisoskelemaan ulkona selvittelemässä asiaa liki tunnin. Seppälän nahkaleggareiden alla oli vielä parit sukkahousuja ja Zatzasta hamutut ugg-töppöset ovat maailman lämpimimmät. Yläosana oli vielä Elloksen collari-tunika ja pehmeääkin pehmeämpi abihuppari.

Täksi päiväksi päätin ottaa sairaslomaa todella kipeiden ja aristelevien ruumiinosieni takia (en tiedä johtuuko harkoista vai onnettomuudesta, mutta aika sama) sekä ihan vaan siitä pikku käytännön syystä, etten pääse lukiolle oikein mitenkään. Huhhuh.

Toivottavasti muilla on parempi viikko!

Ei kommentteja: