maanantai 29. maaliskuuta 2010

Entiset tyttöystävät

- Tässä postauksessa on kuvituksena kaksi viimeviikkoista päivänasua. Toinen on maanantailta ja toinen muistaakseni torstailta. On ollut vähän rentoiluviikko ja päälle on eksynyt jotain eritoten mukavaa ja pirteää.- Katsottiin tässä eräs päivä Sherlock Holmes Peksin koneelta ja se oli ehkä paras leffa ihan vähään aikaan. Aivan loistava juoni, loistavaa huumoria, ja tietenkin sopivasti jännitystä maustettuna draamalla. Suosittelen lämpimästi kaikille! (ne jotka tietävät bulldogi-pakkomielteeni tajuavat heti leffan katsottuaan, mikä minua siinä kiinnosti.- Olen löytänyt myös aivan loistavan kirjan! Viimeksi olen hehkuttanut näin paljon Stieg Larssonin Millenium-trilogiaa (jos et ole jo lukenut, tee se välittömästi!) mutta nyt löysin jotain vähintään yhtä hyvää. Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin, on aivan loistava jännitysromaani. Kerrassaan nerokas. Olen etsinyt tätä kirjaa suoraan sanottuna kauan! Kirja on ilmestynyt suomeksi 1993 mutta vasta nyt se suvaitsi ilmestyä kirjastoomme.. Törkeää!- Lupasin tehdä koulumme mediapäivää silmälläpitäen mainosjulisteita. Ja voi kuinka kadunkaan sitä nyt. Tein kaksi ehdokasta ja olen niin pettynyt itseeni. Ei jotenkaan ole yhtään inspiraatiota muokata kuvia ainakaan tuollaiseen julkiseen levitykseen tulevaan juttuun. Huooh.- Musta tuntuu kovasti etten tule käyttämään MITÄÄN muita kenkiä ainakaan kuukauteen, kuin noita DCn uusia haneja. Mulla on aina tämä, kun hankin jotain uutta, pitää sitä käyttää ahkerasti niin kauan, kunnes sen syrjäyttää taas joku uusi juttu.

- Oon aika onnellinen kun sain käyttööni mummoni Ford Fiestan! Todella näpsäkkä pikkuauto, juuri passelin kokoinen mun käyttöön. Elättelen ehkä jo toiveita että se jää mulle pysyvästi.

Asujen tiedot, asu 1: Neule - H&M, shortsit - Peksin + diy, leggarit - Seppälä, kengät - Converse, Zatza, reppu - Fjällräven Kånken.

Asu 2: Huppari & t-paita - H&M, farkut - Robin Hood, kengät - DC, sukkahousut - Seppälä

5 kommenttia:

liskokuningas kirjoitti...

ei jumalauta toi eka paita on cool

Tajja kirjoitti...

lisko: Ma tietaa 8)

ripsi kirjoitti...

sun kengät ja hiukset on ihanat apua mut siis toi Secret History vai mikä Jumalat juhlivat öisin se on suomeks, oon ettinyt sitä niiiiin kauan! ihan sairasta, oikeesti varmaan 5 vuotta oon laittanu kirjastolle noottia että hei voisitteko ehkä tilata tän mut eiii vieläkään, ihan naurettavaa toimintaa. Sit taas kirjakaupassa maksaa ihan törkeesti enkä viittis maksaa melkeen kolmea kymppiä kirjasta jota en oo lukenut ja josta oon vaan kuullu et se on tosi hyvä... :D mä en tajua miten se kirja voi kaikkialla olla niin kiven alla!

Anonyymi kirjoitti...

no kiva ku postaatki .

Tajja kirjoitti...

ripsi: No jeep, olin maailman onnellisin kun vihdoin löysin sen kirjastosta. Helvetti, se on saanu hitosti kehuja varmaan kaikilta sen lukeneilta ja on tosi tunnettu teos, pitäs löytyy ihan jokahyllystä.

Anonyymi: Hehe munki mielest. Oon ollu viimeviikon ja vähän lisääki kuollut lahna joten ei oo ollu mitään postattavaa :D