maanantai 22. helmikuuta 2010

Wanhojen antia

Ajattelin nyt postailla perjantain wanhojentanssien saldoa, bongailin nimittäin muutamia tosi kivan näköisiä pukuja ja ajattelin jakaa ne teidän kanssanne.


Ihana vaaleanpunainen prinsessaunelma ja sopi tälle tytöllekin kuin nakutettu!


Tummanpunaisia pukuja näkee vuosittain todella monia ja tumma puna onkin mielestäni vähän tylsä värivalinta. Tässä puvussa punainen näytti kuitenkin yllättävän kivalta, tuo härpäke mekon päällä on aika kiva.


Tämä puku erottui kyllä edukseen. Nykyään tuntuu että kaikki mekot ovat kunnon kermakakkuja hörhelöineen, tässä oli tosi kiva kapealinjainen mustapunainen puku. Yläosan punainen pitsi on nami! Voisin sanoa myös ihan muutaman sanan siitä miten ihanasti tytön hiukset on laitettu..


Tässä oli varmasti koko päivän mielenkiintoisin asu. Kaikki perinteikäs ja söpö prinsessajuttu on heitetty romukoppaan ja tehty selvästi omannäköinen puku. Musta korsetti ja revityn näköinen alaosa, sopii kantajalleen kuin nakutettu. Hiukset korostavat myös tanssijan tyyliä ja huomatkaa Iron Fistin kiilakorkopopot, ah! Harmittaa kun en tajunnut ottaa parempaa kuvaa.


En ole yleensä tykännyt mekoista, joissa alaosa on pelkkää tylliä/tms, joku siinä yhdistelmässä on aina mättänyt. Nyt jouduin kuitenkin perumaan kaikki pahat sanani, tämähän on mitä upein mekko! Ihanan runsas alaosa mustaa tylliä ja yläosaa kauniin vihreää, pitsikuvioista kangasta. Kampaus ja meikki kruunasivat kaiken, yksi illan kauneimmista.


Yhdestä kauneimmasta kaikkein kauneimpaan.. Tämä mekko sai sydämeni varmaan pysähtymään. Aivan mieletön sinisen sävy, kauniin avoin selkämys, muhkea helma ja nuo taivaalliset rypytykset. Nyt on pakko sanoa, että tämä pukuhan on kuin suoraan minun päästäni, kuin haikailin oman wanhojentanssimekkoni perään. Kaunokainen jäi kuitenkin saamatta, mutta voi että tämä on mieletön, aaaah!


Tässä vielä pari tosi mehukkaan sävyistä mekkoa, ihana keväänvihreä ja kirkas keltainen, aww. Keltainen tanssipuku on kyllä tosi jees!

Nyt suihkuun, pakkaamaan ja sitten voisikin alkaa tekemään lähtöä. Tukholma kutsuu!

5 kommenttia:

Jem kirjoitti...

Tanssiko tuo kiilakorko-tyttö toisen tytön kanssa?
Tuo sininen mekko on kyllä upea, nyt harmittaa, etten itsekin hankkinut sinistä. :(

Anonyymi kirjoitti...

Jem: Mitä siitä jos tanssikin? Ehkä hän on homoseksuaali? Tai sitten ei ole löytynyt muuta paria.

banderra kirjoitti...

Sun blogin kuvat ei enää lataudu kunnolla, näkyy vaan pieni pala yläosaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Mulla sama homma, ei näy kuin pieni pala yläkulmaa.. Olis ollut kiva nähdä puvut.

Tajja kirjoitti...

Jem: Tanssi toisen tytön kanssa :) Mekko tosiaan oli aivan ihana!

Anonyymi: No ehkä jätetään tytön henkilökohtaisten asioiden puiminen pois kommenttiboxista kuitenkin :D

banderra & Anonyymi: Voi ei onko kuvien kanssa taas ongelmaa? Äh, en enää tiedä mitä kuvapalvelua voin käyttää kun kaikki tuntuu kusevan. Arrr!