perjantai 19. helmikuuta 2010

Penkkarit!

Penkkarit on juhlittu ja nyt odotankin maanantaita innokkaasti, silloin tämä abinalauma syöksyy Silja Serenadelle ja kohti Tukholmaa. Rahavarani taitavat olla aika rajoitetut, joten en usko risteilystä tulevan shoppailumatkaa kuten etukäteen vähän toivoin.

Nyt kuitenkin penkkarikuvia katselemaan! Meillä oli teemana viidakko ja soitettiinkin viidakkomusiikkia ja ruusujen sijasta jaoimme kaikille opettajille banaanit. Muuten teema ei oikein näkynyt, vähän nyt lukion koristeista ehkä..


Meikän vampyyrilookki. Vihasin tuota peruukkia niin paljon! :D Viitta ja peruukki on Punanaamiosta, mekko ja leggarit Seppälästä. Kengät on ne Peksin ostamat joululahjapopot. Olen aika tyytyväinen meikkiin, se onnistui tosi kivasti.


Lauletaan meidän abilaulua tässä, Klamydian Pienen pojan elämää oli muuttunut Pienen abin elämäksi ja sanat olivat kieltämättä aika osuvat.


Spiderman on meikän paraskaveri! Nauroin varmaan maailman eniten, kun samainen hemmo tuli hakemaan mua aamulla Peksin pihalta. Kuinka moni muu on nähnyt Spidermanin ajavan autoa?


Tämä banaanipuku oli mielestäni yksi hauskimmista.


Saara oli ihanainen luolanainen!


Oooaaah, tämän herran puku oli mielestäni kyllä niiin viimeisen päälle, varmaan koko päivän hienoin ja parhaiten toteutettu. Meikkikin on niiin Sweeney Todd!


Bongasin myös ihanaiset Marion ja Luigin!


Meikä selvästi yrittää näyttää yhtä coolilta kuin matrix-heebo. Hyvä ryhti ja sillei.


Kävi miltei heimopäällikköä sääliksi, kun kaikkein niukkapukuisimmillakin oli lukiolla läkähdyttävän kuuma. En usko että nuo poronnahat ainakaan viilensivät yhtään..


Olen vähän pettynyt koska mun mielestä tämä puku oli niiiin söpö fauni. Pian sain kuulla että se on rölli.. Milloin röllille on kasvanut sarvet? :(


Tiuhti/Viuhti-Terhi ja vampyyridorka yrittää tässä selvästi pitää jonkinlaista showta pystyssä..


Sisäköltä pettivät ripset.


Erittäin humalainen karhukopla.

Tänään ehdin jo käydä katselemassa wanhojen walssailuakin, otin myös kuvia kivoimmista puvuista, voisin ehkä laitella niistäkin kuvia tässä joku päivä ja muistella vähän omia tanhuja..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en oo nähny autoo ajavaa spidermanii mut esimerkiksi batmanin oon nähny :D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Haha, okei tasoissa ollaan :D