lauantai 6. helmikuuta 2010

Uutta ja tuoretta

Mikä on kivempaa kun rahan törsääminen uusiin juttuihin? No tietenkin uudet jutut ilman sitä törsäämisosaa! Olen tässä hiljattain hamunnut kaksi kivaa vaatekappaletta itselleni ja nyt olen vallan ihastunut kumpaankin. Mikä parasta näissä kahdessa asiassa on se, etten ole joutunut maksamaan näistä senttiäkään. Toisaalta toisen vaatteen alkuperäinen omistaja voi olla tuosta maksupuolesta vähän toista mieltä..Salla/Dee
tilasi nämä Nelly.comista jokin aika sitten vain huomatakseen näiden olevan turhan isot. Viikko sitten sisko kiikutti nämä tänne, josko ne sopisivat minulle. Pakko tunnustaa että kiitos elopainoni, alkuun nappi ei mennyt kiinni mutta pari päivää myöhemmin sain kuin sainkin nämä kiskottua jalkaani ja olo oli kuin voittajalla. En tiedä oliko fiksua linkittää Nellyn tuotekuvan sisältävä linkki tähän, vertailkaa toki housuja minun ja sorjakoipisen mallin päällä.. o/

Toinen tosi kiva uusi juttu on puolestaan pikkuveljeltäni. Velipojalla on aina ollut kivannäköisiä laskettelukuteita, kun herra sitä aktiivisesti harrastaa. Itse en ole lasketellut miesmuistiin, mutta laskettelutakki houkuttelisi kyllä kovasti. Hienoilla yksilöillä sattuu vain olevan vähän reippaammin hintaa, joten olen suosiolla antanut ajatuksen leijailla taka-alalle. Pikkuveljen hankittua kuitenkin uuden laskutakin, syöksyin haaskalintuna rippeille, entinen takki oli jäänyt veljelle liian pieneksi! Takissa on myös vetoketju vähän epäkuntoinen, mutta onneksi yksilössä on myös napit..

Tää on meikäläiselle vähän reilu, mutta ei haittaa kyllä yhtään. Todella mukava ja lämmin, ulkonäössäkään ei ole mitään nipottamista. Oon ihan rakastunut tähän omnom.

Nyt meen laittamaan nassua inhimilliseen kuosiin, voisi kohta lähtä liikenteeseen ja illemmalla vuorossa Pilvilinna joka romahti.

2 kommenttia:

Dee kirjoitti...

saatan joo olla toista mieltä..... itseasias unohin noi farkut sinne koska eihän niien pitäny mahtuu sulle :-D

Mjää vaan. kirjoitti...

Ihanat housut. :) Ne näyttää niin hienoilta, että mun täytyy koittaa ostaa samanlaiset. :)