torstai 17. toukokuuta 2012

Sellasta settii

Sori murupullat, oon pitänyt vähän hiljaiseloa! Ei oo oikein ollu energiaa päivittää mitään eikä mulla kyllä oikeestaan oo ollu mitään päivitettävääkään hehe. Kävin tiistaina siskon ja äipän kanssa vähän shoppailemassa. Pointtina oli mennä etsimään hautajaisvermeitä, mutta löytyhän sieltä sit vähän kaikkea muutakin.
 
 Tamariksen mustat perusavokkaat. Siis kattokaa nyt miten tylsät! Kaupat pursusi kaikkia kivoja värikkäitä kenkiä mutta meikä joutu ostamaan mustat avokkaat.. Tosiaan, mun kaapissa on ollu tälläsistä huutava pula, muuten kyllä löytyy kenkiä joka hemmetin lähtöön. No, nytpä on tälläsetkin perustylsät kopottimet. On näissä sentään punanen pohja, et oli edes vähän jotain juttua.
 Gina Tricotilta neljärivinen niittivyö vyötärölle. Tän kanssa pitää olla vähän varovainen, ettei näytä g00tti^tyttö_666:lta. Eli ehkä en yhdistä tätä nahkapöksyihin, mustaan paitaan ja niihin mun Nellyn tapponiittikorkkareihin hehe. Mut siis onhan tää nyt HIENO!
Gina Tricotilta tämäkin, ihana turkoosinsininen laukku! Tää on just passelin kokonen ja jeee.
Sokoksesta MicMacin VALTAVA limenvihreä laukku. Tää oikein huutaa päästä biitsi-kassiksi, koska tähän mahtuu esim. ihan kaikki. Oltiin jo eilen piknikillä rantsussa ja tonne mahtui lompakko, purkkaa, järkkäri, takki, pullonavaaja, muutama aski tupakkaa, sytkäreitä, huivi, mattoveitsi (?), seitsemän pulloa ja sipsipussi nyt ainakin haha.
Siinä on myös supersöpö, kesäkassiin sopiva avaimenperä! Ja ihan vaan selvyydeksi, ainoastaan noi kengät kuuluu siihen mun hautajaisoutfittiin, niiden lisäksi ostin mustat housut ja jakun, mutta mustien vaatteiden kuvaaminen on ihan hullun hommaa, joten en esittele niitä.

//MULLA PALAA NIIN KÄPY. Miks tän helvetin bloggerin piti mennä uudistumaan, nyt en saa noita tekstejä ja kuvia asettumaan millään sillei ku haluisin, ompas perseestä. 

4 kommenttia:

Manta kirjoitti...

Ihana laukku♥ Mitä maksoi??(:

qifei2012 kirjoitti...

P90X workout method requires numerous cardio workouts because practicing strength exercises as well as develop, plyometrics as well as periods Wholesale p90x workout. This program includes providers, pilates exercises and many preventing types performing exercises regarding numerous elongating 90 day workout. Insanity workout

Anonyymi kirjoitti...

POSTAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

miks et kirjota enää blogiin?