tiistai 24. huhtikuuta 2012

Rappiobloggaajan kuulumiset

Mulla oli synttärit tossa sunnuntaina ja jotenkin kummasti mulle oli sattunut siihen myös vapaaviikonloppu! No mehän orjallisesti juhlittiin synttäreitä perjantaista asti.

Perjantaina löydettiin itsemme katsomasta Petri Nygårdin keikkaa.. Okei, mä vihaan Petri Nygårdia ja se musiikki on niin tyhmää ja oon sitä mieltä että vaan täydet juntit voi oikeesti tykätä siitä. (sori kaikki..) Mutta siellä me jokatapauksessa oltiin ja eihän sitä nyt voinut selvinpäin katsoa. Lopputulos oli koko kroppa täynnä mustelmia, mustia aukkoja muistissa ja kadonneet avaimet. Hieman oli surkea olo raahautua lauantaiaamupäivästä perjantain bilevaatteissa ja eilisissä meikeissä kotiin vain muistaakseen, että tosiaan ne avaimet katosi. Toi allaoleva kuva on otettu ihan perjantain alkuillasta ja kun meikäläisen pärstää kattoo ni huomaa kyllä että ehkä olis tossa vaiheessa jo voinut painella sänkyyn nukkumaan.Lauantaina oli vuorossa synttärikemut tässä mun luona, teemana oli lastenkutsut ja kuorrutin mun kämpän ilmapalloilla, serpentiinillä, folioverhoilla sun muulla. Oli myös prinsessa-pöytäliina, prinsessakertakäyttöastioita, hassut pahvihatut kaikille yms.Sunnuntaihin kuului kahvittelua isovanhempien kanssa, mäkkiruokaa kavereitten kanssa ja avaimien noutaminen.. Kyllä, ne löyty vaikka olin ihan varma että iäksi katosivat. Halleluja.Sain kavereilta Tiimarin ihania muffinsirasioita! Oon silitelly noita Tiimarissa ties kuinka monta kertaa, mutta aina mä olen ne sinne jättänyt syystä tai toisesta. No nyt kaveri nro. 1 toi mulle ensin yhden purnukan ja olin jo ihan onneni kukkuloilla ("MISTÄ SÄ TIESIT, MÄ RAKASTAN SUA!" krhm..) ja pian kaveri nro. 2 saapui mukanaan kaksi purnukkaa lisää! Ja kaverit eivät edes tienneet toistensa lahja-aikeista eivätkä meikäläisen muffinsipurnukkahimosta!Tossa vielä söpö pikkuskumppapullo minkä kaverit olivat tuunanneet :') huomatkaa myös toi hirvittävä folioverhoasia tuolla taustalla..

Sain muutenkin superkivoja lahjoja mutta ehkä en jaksa jauhaa niistä sen enempää.

Rappiobloggaaja kiittää ja kuittaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä ootkin tosi rappio oikein UG-ASENTEELLA! Mikä rappiobloggaaja?

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Millä asenteella wut :-D

Manta kirjoitti...

Kivan olonen blogi ;3 Vielä kun kirjotat useemmin niin i like!
Liityin lukijaks (:

qifei2012 kirjoitti...

The actual P90X workout schedule is split within 3 levels of growth, exactly where just about every place might be Four week period just about every, these on top of that have a nourishment use with regard to solitary time for any point of schooling Wholesale p90x workout. The majority of P90X training is ideal for a new level of 1 hour, that contains top quality direct exposure about A2z tony adamowicz Horton herself together with a class to prepare industry experts 90 day workout. All round, you can find a total together with A dozen Digital video disks made from all the P90X workout method, each Online film boasts several kinds of workouts, every shoot for a particular area of the normal p90x workout.