keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Vähän jotain juttuja

Oon käyttäny silmälaseja joltain viidenneltä tai kuudennelta ala-asteluokalta asti. Silloin käytin niitä ainoastaan oppitunneilla, kun en meinannut nähdä taululle. Sama jatkui yläasteella ja vasta lukion toisella tai kolmannella luokalla aloin käyttää silmälaseja kokopäiväisesti, kun näkö huononi nykyiseen jamaansa ja ilman silmälaseja oon käytännössä sokea. En tunnista ihmisiä, en nää isojakaan tekstejä, en erota liikennemerkkejä ja vaikka mitä. Tykkään mun silmälaseista ihan älyttömästi, ne on hyvännäköset ja mielestäni sopiikin mulle tosi hyvin.

Mut kyllä sitä joskus haluis viilettää menemään ilman niitä. Tosi usein kun lähtee jonnekin ulos ja laittaa itteään lähtökondikseen, huomaan kattovani itseäni peilistä "no nyt näyttää hyvältä" ja sit laitan ne hemmetin lasit päähän eikä näytäkään enää niin hyvältä. Aina ei vaan toimi.

Oli siis selvästikin aika kokeilla piilolinssejä. Hankin tossa toissaviikolla ihan normaalit kertakäyttöpiilarit ja hitto että oli outoa! Pystyin käyttämään aurinkolaseja aurinkoisina päivinä, ei ollu sormen- tai nenänjälkiä pitkin linssejä ja sateella ei toivonu omistavansa pieniä tuulilasinpyyhkijöitä silmien edessä. Luksusta! Okei, se laittamis- ja pois-ottamis-rumba ei meinaa luonnistua multa vieläkään, mut muuten pelkkää plussaa. Joten nyt päätin repästä ja kokeilla värillisiä piilareita!Mulla on luonnostani tollaset harmahtavanvihertävät silmät. Jossain valossa joskus näyttää tosi kivan vihreiltä, useimmiten kuitenkin vaan mälsän harmailta. Ajattelin, että voisin korostaa mun silmien vihreyttä jollain sävyttävillä piilareilla.Ja tossa ne nyt on mun uusien piilolinssien kanssa. Nää ei ollut ihan sitä mitä hain, aattelin että saisin kirkkaamman vihreän sävyn, mut tuntuu että noi vaan tummentaa mun omaa silmää ja noi on aika tollaset.. "maastonvihreät". Mut tykkään näistä silti tosi paljon! Muuttaa mun kasvojen yleisilmettä yllättävän paljon! Mutta kyllä mä näiden loputtua kokeilen jotain muita vihreitä piilareita, jos saisin sen lopputuloksen mitä oikeasti hain takaa.

Okei noi kuvat ei oo mitään kauhean hyviä, kun ylempi kuva on täysin meikitön ja jostain puolen vuoden takaa ja piilolinssikuva on tältä päivältä meikkien kanssa, eri valossa ja eri kulmasta ja vaikka mitä. Mut ehkä noista jotain tajuaa.

Ja sit täysin aiheeseen liittymätön juttu, Elloksella mainostettiin kovasti -50% tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja pakkohan se oli hyödyntää. Tilasin siis Blinkin aitonahkaiset kengät, oikea hinta heilui jossain 150€ hujakoilla, mut alennuksen jälkeen hinta oli huomattavasti enemmän meikäläisen lompakolle sopivampi.Ihan kiva omistaa muitakin tasapohjaisia kenkiä niiden loputtomien tennari- ja sneakers-vuorien lisäksi..

Ps. Tää postaus on kirjotettu parin kaljan jälkeen, joten älkää ihmetelkö jos teksi on tönkköä ja outoa, soriiiiii!

2 kommenttia:

Janita kirjoitti...

Omistat ihan sairaan ihanat silmät8))!!♥

http://sweetlovelycandy.blogspot.com/
-Janita♥

qifei2012 kirjoitti...

P90X workout card allows us and keep tabs on the particular productivity next to your own sought after target with the well-liked system available through the healthy local community utilizing the personality linked to Beachbody P90X, almost any Ough Insanity workout.Vertisements Wholesale p90x. enterprise specializing in items to maintain in shape. 90 day workout