keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Potkupuku

Saanko esitellä, myöhäinen joululahja! Kuvat ei ole kovin imartelevia mutta tässä nyt kuitenkin.Tää ei tosiaan ihan ehtinyt pukinkonttiin, mutta ei kyllä haittaa, olen vaan niin onnellinen kun sain vihdoin survoa itseni tähän. Haalari on siis OnePiece Jumpin, suosittelen kaikille lämmöllä! En varmaan enää ikinä ota tätä pois päältäni.

7 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Ah, sutkin on nuo haalarit hurmanneet. Mä en vain käsitö, varmasti ovat mukavia, en kiellä, mutta hyrr..
Mutta uudesta postausinnostasi tykkään kyllä, kiva kun on tullut juttua useamminkin :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan pakko kysyä et ootteko vielä peksin kans yhessä, kun siitä ei ole aikoihin näkynyt täällä mitään juttua? :o

Anonyymi kirjoitti...

aikas...persoonallinen..:D

Tajja kirjoitti...

Nea: Ovat joo mukavia. Ja lämpimiä. Ja oon varmaan päästäni vialla, mutta mun mielestä ulkonäössäkään ei ole mitään vikaa, voisin ihan huoletta marssia kaupungillakin tämä päälläni! :DD

Anonyymi: Ei olla ei, huomattiin kesällä että parempi jatkaa erillään.

Anonyymi: Voihan sitä noinkin kuvata.. :D

Marsa kirjoitti...

Heha, itekkin rupes heti himottamaan tollanen. :D

Anonyymi kirjoitti...

olin ihan samaa mieltä kaikista noista sun "inhokeista", ja kauhistelin täällä oman koneen ääressä kuinka joku oikeesti käyttää tollasia, parhaimmassa (pahimmassa) tapauksessa päällä on samaan aikaan fiorellat, ah-niin-oksettavat rotantappokengät ja kaunis kaikella koristeltu "merkkilaukku". Lisäisin listaan ite vielä crocsit ja tadaa, one piecen. Kaupungilla tuli vastaan tyttö sellanen päällä, näyttää takaapäin olevan paskat housussa, en sen enempää sano :p oothan ihana ja pidät sitä vaan ikkunat peitettynä yksin kotona joohan joohan????

Anonyymi kirjoitti...

Olet tosi nätti tuossa vihreässä potkupuvussasi. Itselläni on harmaa. Tämä on tosi kiva puku enkä mäkään haluaisi sitä ottaa koskaan pois päältä. Ja kyllä sen kanssa voi ihan hyvin mennä puistoon koiran kaa.