keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Nounounou

Ajattelin tehdä postauksen vaatekappaleista ja asusteita, mitä näkyy mun mielestä aivan liikaa katukuvassa. Eli vaatteita mitä ihmisillä on ihan liikaa ja mitkä vaan on hirveän näköisiä tai mitä en muuten vain ymmärrä.
Nää on tietenkin ihan mielipideasioita, toiset tykkää ja toiset ei, joten kenenkään ei pidä närkästyä mun kommenteista.

Pohjepituiset leggarit. Ne katkaisee jalan tosi hölmöstä kohtaa ja muutenkin näyttävät tosi tyhmiltä. Ja auta armias jos ne pohjeleggarit sattuvat vielä olemaan valkoiset. Silloin on meikäläisellä hengenlähtö lähellä.


No nämä kaikkien tuntemat fiorella-farkut, jotka tuntuvat ainakin täälläpäin olevan joidenkin amispimatsujen suosiossa. Mutta miksi? Jotain aivan järkyttävää, mitä noi kulutukset oikein on? Ja ne perseen kohdalle läkityt "100% Angel" -tekstit. Huhhuh.


Blingbling-laukut ja laukut, joissa on vain liikaa kaikkea. Jälkimmäisestä on esimerkkinä kuva. Mustaa tekonahkaa, eläinkuosia, strasseja ja kimalletta. Vähän liikaa okei. En muutenkaan tykkää että laukuissa on koristekiviä tai blingiä. Saa laukun näyttämään tosi nopeasti halvalta.


Feikkikakkulat. Okei, joku kuvausrekvisiittana käyttö vielä menee, en tuomitse jos välttämättä pitää saada pokat päähän johonkin kuvaussessioon. Mutta kun jengiä kulkee kaupungilla feikkirillit nenällä. Miksi? Itteäni käy nykyään särkemään päähän jos olen pitkän aikaa ilman silmälaseja, mulla on niin huono näkö. Silmälasit on aina likaset, niitä pitää varoa, välillä ne vähän valuu jne jne. Ne haittaa elämää. En vain ymmärrä, miksi joku haluaa pitää sellaisia nenällään vapaaehtoisesti.


Teräväkärkiset kengät. En keksi tähän mitään muuta sanottavaa kuin sen, että ne ovat rumat. Yksi kaverini suorastaan rrrakastaa teräväkärkisiä kenkiä.. Ei hyvä. Pyöreäkärkiset vaan on söpömpiä ja nätimpiä ja vaikka mitä okei.

">
Maximekot ja -hameet. Ne ei vaan iske. Eivät ole koskaan iskeneet eivätkä tule koskaan iskemäänkään. Mun mielestä ihmisten jalat on kauniita enkä tykkää, että ne verhotaan kokonaan johonkin hiton kaapuun. Ja ittelleni maxihelma ei edes yhtään sopisi, se varmaan vain lyhentäisi minua entisestäänkin.


Turkistakit. Jostain syystä muhun iskee tekoturkisliivit tosi kovaa ja (teko)turkisyksityiskohdat muutenkin joissain tilanteissa. Mutta turkis- tai tekoturkistakkeja en vain pysty sietämään. Ne vaan tuppaavat olemaan rumia. Ne on liian muhkeita, saa yläruumiin näyttämään valtavalta ja äh. Ne on jotenkin mauttomia.


Baseballtakit. Jos johonkin näistä nyt listaamistani vaatehullutuksista lähtisin mukaan, se olisi todennäköisimmin tämä, koska joku näissä takeissa omalla tavallaan viehättää. Mutta silti ainakin tällä hetkellä.. ei. Ei todellakaan. Tulee liikaa mielleyhtymiä johonkin high school -komedioihin ja niihin komeisiin mutta ah-niin-pahoihin jenkkifutaajapoikiin niissä leffoissa :D:D ja se ei ole hyvä asia. Jotenkin miellän nämä takit samaan kastiin pilotti-takkien kanssa, eli vähän juntteja vaatekappaleita kumpainenkin.


Leveälahkeiset housut. No siis. Ne vaan ei näytä hyvältä. Suora tai hipiää nuoleva lahje imartelee jalkaa paljon enemmän. Ja onhan se kiva, että kengän näkee lahkeen alta!

Ajattelin tehdä lähiaikoina postauksen muhun kolahtavista vaateasioista. Samoin tekisin kuvapostauksen & koosteen vuodesta 2010 jos saisin mun pöytäkoneen toimimaan edes niin kauan, että saisin siitä revittyä kuvat pois. Katsellaan!

5 kommenttia:

maaajjj kirjoitti...

Oon sun kanssa aika samaa mieltä, maximekot on kauheita, teräväkärkiset kengät, laukut, joihin on tungettu vaan liikaa kaikkea, farkut perseteksteillä (kuka oikeasti kehtaa lähteä ulos farkuilla, jossa lukee takamuksessa "beautiful" tai "angel" yms?), ja muut mainitsemasi vaatteet/asusteet. Eri mieltä oon ainoastaan leveälahkeisista farkuista, oikeiden kenkien+paidan kanssa ne näyttää hyvältä. Samoin rentoilupäivinä, kun ei jaksa kiskoa mitään tiukkoja pillejä jalkaan. Mutta hei, toi on mielipide asia, josta on turha kiistellä :D

Anonyymi kirjoitti...

Oon niin samaa mieltä feikkikakkuloista! itelläki on niin en tajuu tota villitystä.

Satsuma kirjoitti...

Olin samaa mieltä kaikista noista ryysyistä. :D Hyh, teräväkärkiset korkkarit on jotain kamalaa! Samoin fiorellafarkut..

Enni kirjoitti...

Mahtavaa tekstiä! Olen lähes poikkeuksetta samaa mieltä:-) Muutenkin tosi kiva blogi!

Anonyymi kirjoitti...

oon kyl (melkein) kaikesta täysin samaa mieltä! ainoostaan pohjepitusii leggareit saattaisin joskus ite käyttää. hyvä postaus.