perjantai 6. elokuuta 2010

Kaikenlaista

Esittelen nyt kesällä hankittuja "uusia" juttuja, joita en ole tänne blogin puolelle vielä tungettua.


Isosiskoni toi nää Espanjasta ja nämä ovat nyt päässeet oikein tehokäyttöön (kuten kuvasta ja kenkien kunnosta voitte päätellä) koska valkoiset Converseni sanoivat sopimuksensa irti.


Nämä ostin K-kengästä ja näistäkin tullut yhdet kesän ykköskengistä! Tosi mukavat ja näillä voi tepastella vaikka koko viikon putkeen ilman ongelmia. Simppelit mustat baltsut myös sopii lähes kaiken kanssa.


Tunika H&M:n aleista. Kuvassa ryppyinen ja vähän ehkä likainenkin, kun kaivoin sen pyykkikorista kuvia varten, hups. Multa löytyy tämä sama mustana ja nudena, ihan suosikkivaate!


Uimashortsit on Prismasta muistaakseni. Olen ettinyt uimaSHORTSEJA jo pienen iäisyyden, mutta kaikki löytämäni ovat maksaneet n. 60€ enkä ole valmis satsaamaan uikkareihin tollasia summia. Nämä kuitenkin sattuivat silmään jonkun kympin hinnalla muistaakseni. En ole muita alaosia näiden tulon jälkeen käyttänytkään!


Hopeashampoo ja hoitsikka 14€ HairStoresta. Mun on pieni iäisyys pitänyt hankkia hopeashampoota enkä ole vaan saanut aikaan. Kävelin kuitenkin pari viikkoa taaksepäin HairStoren ohi ja isot "-50%" kyltit sai mut katselemaan vähän ja tämä paketti irtosi tosiaan halvalla!

Ei kommentteja: