torstai 19. elokuuta 2010

Hampit

Jos päivän eväät ovat nämä (+ kaikki mikä on käytetty ensin tehosekoittimessa)..

..parasta mahdollista tekemistä on tämä!Kävin tänään sairaalassa laitatuttamassa itselleni pari uutta hammasta. Nyt poski vähän turvoksissa, syöminen ERITTÄIN hankalaa, kivut ajoittain sietämättömiä. Mutta onpahan sekin nyt ohi. Kotimatkalla poikkesimme Prismassa ja säntäilin siellä kylmäpussi poskellani suoraan DVD -osastolle hamuamaan aleleffoja tylsän kipuilupäivän ratoksi. Ja löysin sieltä elokuvan jota olen etsinyt kauan. Niin Anttiloista kuin FilmTowneistakin ja kaikelta niiltä väliltä. Ja nyt se tärppäsi hintaan 4,95€. Pitkä kuuma kesä. Ja se oli aivan niin loistava kuin mitä odotinkin. Suosittelen lämmöllä.

Jottei tää menis taas tähän yhyyyhyy oon kipee täs on pari kuvaa mun naamast eheheh -jauhannaksi, esittelen parit uudet jutut.Tein tilauksen H&Mlle heti kun huomasin nämä kengät. Prätkäbuutsit, aivan loistavaa! Tälläisiä olen himonnut jo pidemmän aikaa ja nyt marssi niin edullinen vaihtoehto vastaan, että pakkohan tähän tärppiin oli tarttua. N. 30€. Laatu saattaa tosin olla sen mukaista.Uudet mustat Converset. Mun vanhat ovat tosiaan kuvan mukaisessa kunnossa. Tykkään kävellä vähän rähjäisillä kengillä, mutta liika on aina liikaa. Siinä vaiheessa kun pohja näyttää kovasti irtoavan, on paras luovuttaa. Entiset n. 60€ maksaneet kengät palvelivat minua noin viisi vuotta. Seuraajat ovat edeltäjiään "rutkasti" halvemmat, 45€ Robin Hoodista. Namnam.Nää leggarit meiksin piti esitellä siinä edellisessä uutuusjuttupostauksessa, sillä siskoni toi nämä niiden harmaiden niittikenkien ohessa Espanjasta tuliaisena. Nää on tosi hauskat, mustat pallot ovat ohuenohutta läpikuultavaa sukkahousukangasta ja harmaa pohja on napakkaa trikoota (?). Saa aikaan tosi jännän efektin.Nämä legginsit tulivat prätkäpopojen kanssa samassa paketissa. Olen vain henkeen ja vereen erikoisetleggarit-tyttö!

">

Lopuksi edelleen H&M-paketista kuoriutunut juttu. Sex Pistols -tunika. Sex Pistols oli mulle iso juttu ikävuosina 14-16 ja kyllä mua edelleen joku Pistolseissa kiehtoo. Tällänen nostalgiapaitatunikajuttu. Tykkään ihan älyttömästi.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkos sulla angiina? Itellä on noi samat lääkkeet just nyt, ku on angiina ku.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kaiken lisäks mullekin laitetaan pian hammas. :D Ollaan aika samanlaisia. :D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ei ole angiinaa, vaan tosiaan toi hampaanlaitto vaatii vähän karummat lääkkeet :D kun tungettiin kaks hervotonta metalliruuvia ikeniin aina leukaluuhun asti ja sit oli tikit ja kaikki hienoudet, niin noilla napeilla estetään mahdollinen tulehdus.
Miksi sä saat hampaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sun omille kahdelle hampaalle on sattunut, jos saa kysyä?

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ne on poistettu. Mut on diagnosoitu "synnynnäisesti hampaattomaksi", mulla on edelleen maitohampaita suussa, sillä niiden alla ei ole ikinä ollutkaan rautahampaita. Sen takia maitohampaat eivät ole ikinä käyneet heilumaan eivätkä ole tippuneet. Maitohampaat on kuitenkin niin paljon heikompia ku rautahampaat, niin multa poistettiin kaksi maitohammasta ainakin näin ensialkuun ja nyt istutettiin kaksi rautamötikkää tilalle.

Anonyymi kirjoitti...

Kyselin ihan siksi, koska itekin oon käynyt läpi hirmuisen hammasoperaation. Mulla on kaikissa paitsi taka-hampaissa posliinikuoret. Prosessi oli hirveä ja kesti jotain puolisen vuotta, mutta oon niiiin tyytyväinen että sain nää ihanuudet:) Itselläkin taustalla sairaus, joten hamput ilmatteeksi:):)

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: No hyvä juttu että on projekti jo takanapäin ja nyt on uusittu purukalusto :) itellä on työtä hampaissa vielä jäljellä, mun hammasruuveihin ruuvataan hammaskruunut vielä päälle ja mietitään, pitääkö multa poistaa lisää hampaita ja istuttaa vielä lisää.
Ennen näitä istutuksia ja repimisiä mulle on mm. laitettu muutamiin hampaisiin muovia korokkeiksi ja muuta pientä kivaa. Ootan niin paljon että koko purukalusto voitaisiin jättää jo rauhaan..

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin kärsin siitä muovi-paska-operaatiosta melkein kymmenen vuotta. Eihän ne jumalauta pysy hirveen hyvin, tai ainakaan mulla ei pysynyt. Mulle tosiaan joku hammasteknikko teetätti jokaisen hampaan erikseen, ne näyttää ihan oikeilta:):) Koeta kestää, joku päivä operaatiot on ohi, ja sulla on kaunein hymy kaikista:)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihanan väriset silmät..:))