perjantai 8. tammikuuta 2010

True Blood ja muita menestystarinoita

Viimeisin viikko on ollut aikamoista lahnaamista. Koulu alkoi torstaina ja olinkin jo tänään ihan valmis takaisin lomatunnelmiin. Onneksi on viikonloppu.
Olen viimepäivät ainoastaan lukenut, kuvaillut ja datannut. Olen aivan koukussa tuohon Stieg Larssonin trilogiaan. Miehet jotka vihaavat naisia -osan näin elokuvana ennen kuin olin kuullut koko kirjasta. Elokuva oli todella kivan oloinen paketti, mutta sen vuoksi en oikein innostunut lukemaan kirjaa. Tyhmää lukea jotain, minkä tapahtumat ja juonen kulun tietää etukäteen?
Sain kuitenkin koko trilogian pokkareina joululahjaksi ja maanisen True Blood -viikon jälkeen tekeminen alkoi loppua. Oli siis pakko tarttua kirjallisuuteen. Ja kuinkas sitten kävikään? Larssonin teokset imaisivat minut mukaansa ja nyt luen jo viimeistä osaa, Pilvilinna joka romahti. Suosittelen näitä kirjoja ihan kaikille! Parasta kirjallisuutta ihan hetkeen. Ainoastaan Harry Potterit ovat aiemmin imaisseet minut tällä lailla pois todellisuudesta!

Ylläolevassa kuvakollaasissa näette ehkä yhden uuden jutun, nimittäin tuon harmaan pipon. Muistanette varmaan sen neonkeltaisen Seppälän tupsupipon, jota joku lukija nimitti osuvasti hiihtopipoksi? Ihastuin pipon malliin ja mukavuuteen hartaasti, väri vaan on aiheuttanut hieman päänvaivaa.. Se on ehkä turhan.. räväkkä? Kävin eilen rääppimässä Seppälän alennuksia ja mitä löysinkään talvivaatteiden seasta? Lisää samoja tupsupipoja! Värejä oli tällä kertaa neonkeltaisen lisäksi musta, harmaa ja pinkki. Ensin meinasin ottaa mukaani harmaan ja pinkin, mutta lopulta päädyinkin harmaaseen ja mustaan käytännöllisyytensä vuoksi. Pipot maksavat jotain 5-6€ zipale, joten ei mikään paha hintakaan. Se pinkki jäi vielä kummittelemaan, pitäisiköhän palata hakemaan sekin?
Btw, olenko jotenkin vinksahtanut, kun mielestäni esimerkiksi juuri nuo Seppälän tupsupipot ovat vastustamattomia, mukavia, lämpimiä ja tosi hyvännäköisiä ja haluaisin niitä kaikissa sateenkaaren väreissä. Mutta sensijaan en voi sietää SVEA-tupsupipoja, joista nuo Seppälä-halpiksetkin ovat selkeästi kopioituja? Jännää.

9 kommenttia:

Fia kirjoitti...

Jännää että sulle kolahtaa noi, mutta ei Sveat. ; ) Mutta onhan noi vähän erilaisia, eikä niissä törrötä se teksti SVEA. Alennuksesta löytyi? : o Mä haluan!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on toi harmaa ja on muuten kiva! ;)

Tajja kirjoitti...

Fia: Joo no just se SVEA-teksti mua varmaan eniten haittakin. En muutenkaan tykkää käyttää mitään merkkivaatteita missä se merkki kiljuu itseään isolla printillä :D Ne on yleensä tosi mauttomia.
Ei ollut pipot alennuksessa, normaalihintainen, n. 6€.

Anonyymi: Niin on, mietin nyt vakavasti vielä sen pinkin ostamista.. :D

imlacking kirjoitti...

Mä ostin joskus syksyllä Seppälästä ton harmaan pipon sekä myös mustan. Otin niistä tosin sen tupsun pois :D.

Anonyymi kirjoitti...

What's up to every body, it's my first go to see of this web site; this web site consists of amazing and in fact fine information
for readers.

my web site: jackpot 6000 online gratis ()

Anonyymi kirjoitti...

you're actually a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you'гe doing any distinctive trick.
In аdԁition, Тhe contents are masteгpiece.
уou've performed a wonderful task on this matter!

Take a look at my web site :: rhinoplasty surgery

Anonyymi kirjoitti...

Foг mοst up-to-dаte informаtion you hаνe to ρay a νіsіt internеt аnԁ on web I found this web pаgе as
а best web ѕite for most reсent upԁateѕ.


my web site: nummerupplysningen.se

Anonyymi kirjoitti...

Asking questions are truly nice thing if you are not understanding anything totally,
except this post provides good understanding yet.

Here is my web site ... free phone number listings

Anonyymi kirjoitti...

What's Happening i'm neω to thiѕ, I stumbled upon
thiѕ Ι hаνe fοunԁ Ιt absоlutely helpful аnd
it has helpeԁ me οut loads. I hορe to give a сontribution
& aid οtheг customers like іts aіԁеd me.
Grеat job.

Аlso visit mу webpage Näsplastik