perjantai 22. tammikuuta 2010

"Punnertakaahan nyt 30 kertaa"Muutama juttu:

- Mun lihakset ei ole ikinä olleet näin kipeät. Eilen oli maga-treenit ja huomasin että punnerrukset, yhden jalan kyykyt ja juokseminen ja juokseminen ja juokseminen ei oikein sovi mulle. Muuten käytiin läpi lyöntejä ja irrottautumisia. Kyllä tää tästä, ehkä oon tiistaiksi taas liikuntakykyinen, niin voin kipeyttää lihakseni uudestaan..

- Korvatulehdus. Yöllä iski tajuton korvakipu, joka aamulla oli kyllä tiessään. Kipitin silti terveysasemalle ja tulehdushan se siellä. En ymmärrä, korvatulehdus tulee mulle väh. 5krt vuodessa enkä välttämättä pidä siitä.

- Sähkönsininen Seppälän lempparilakka on loppumaisillaan. Okei se on varmaan lähemmäs 2 vuotta vanha mutta silti olen niiin surullinen. Onneksi sitä näköjään löytyy kaupoilta edelleen.

- Vein tänään kaupungin sivistyspalvelukeskukselle n. 10 piirustusta, mitkä minulta tilattiin ennen joulua. Palkkaa en sinänsä niistä saa, vain 50€ lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan, mikä itseasiassa sopii minulle varsin hyvin, tarvitsen lisää tusseja 8) Ja noiden kuvien avulla sain vähän jalkaa oven väliin, ehkä palvelujani käytetään jatkossakin.

- Paniikki, ensi perjantaina alkaa jo koeviikko ja sen jälkeen muut abiturientit lähtevät litomaan! Itsehän tosiaan käyn lukion neljässä vuodessa ja musta tuntuu että olen kovin hukassa lukiolla yksinäni.

- Ostin korvatulehdusantibioottien lisäksi tänään Multitabseja, ehkä jos popsin niitä päivittäin, voisi mun sairastelu vähän vähentyä. No, kaikkea pitää kokeilla.

- Tänään olen SiPa ja terveysasema reissujen lisäksi vain maannut kotona ja katsonut digiboxilta rästiin jääneitä ohjelmia (Huippista, X-meniä ym.) ja mässäillyt. Ihan kivaa välillä tälläinen rentoilupäivä.

3 kommenttia:

sukka kirjoitti...

onko sun silmät oikeesti noin vihreet ? 8) sulla on myös kivat kulmakarvat.

Anonyymi kirjoitti...

auttaisiko päihteiden lopettaminen, enempi uni, säännöllisempi liikunta ja herkkulakko enemmänkin vastustuskykyyn kuin pillereiden popsiminen?

on sulla kiva blogi kyl 8)

Tajja kirjoitti...

sukka: Hyvässä valossa ja hyvällä kontrastilla joo.

Anonyymi: Päihteitä en aio lopettaa, nukun oikein hyvin ja pitkään, aloitin tuon magaharrastuksen enkä nykyään ihan hillittömästi herkuttele, joten lähes kaikki keinot on pelissä :---D
Kiitos.