perjantai 29. tammikuuta 2010

Meikkileikki

Mulla on tänään vapaapäivä ja ajattelin tehdä sen kunniaksi vähän normaalista poikkeavan postauksen. Olette ehkä huomanneet että postaukseni kulkevat usein samaa rataa. "Tänään olen tehnyt tätä ja tätä ja plaaplaaplaa" ja sekaan vielä muutama kuva aiheeseen liittyen. Nyt ajattelin etten jauha kuulumisistani yhtään mitään, koska minulle ei kuulu mitään hehe. Sen sijaan esittelen yleisimmin käytetyt meikkini jeejee.

Tämä kuuluu meikkipussini vakiovarusteisiin. Hinnaltaan on todella huokea, jotain muutaman euron luokkaa ja laadultaan mielestäni samaa tasoa kuin kalliimpienkin merkkien eyelinerit. Ennen käytin rajauksia ihan päivittäisessä meikissäni, nyt olen laiskistunut ja rajaan silmäni vain juhlavimpiin tilaisuuksiin.
GOSHin puuteri on true love. Pakkaus on todella tyylikäs ja meikkivippa loistava. Pakkaus tuntuu myös todella kestävältä, tämä on kerran tippunut kivilattialle eikä peili tai itse meikki hajonnut miksikään. Todella kevyt mutta silti sopivan peittävä, meikällä käytössä sävy 02 So Natural.
Sain tämän Avonin luomivärikvartetin kaverilta palkkioksi hiustenleikkuusta. Tässä on todella kivat sävyt ja tykkään tästä todella paljon. Riittävästi pigmenttiä ja tyylikäs pakkaus isolla peilillä. Vaahtomuovisutivippamikälie ei ole mieleeni, mutta toisaalta en ole törmännyt vielä yhteenkään luomiväriin missä tulisi kiva meikkisuti mukana.
Tämä kuuluu myös erottamattomana osana meikkipussiini. Nestemäinen "mineraali"meikkivoide on todella kevyen tuntuista ja levittyy helposti iholle. Ei ole mitään kovin peittävää ja jos ihossa on paljon virheitä tai sävyeroja, en suosittele tätä. Peittää pieniä virheitä ja pientä punoitusta sopivasti ja saa ihosta silkkisen näköisen, minulla käytössä sävy 010 Ivory.
Tämän sijasta Lumenen Blueberry Curl kuuluu suosikkeihini, mutta sen loputtua ja vähissä varoissa oli pakko tyytyä johonkin muuhun. Tämä oli todella huokea ja pakkaus oli aika söpön oloinen, myös pullea muoto ja sana XXL lupailivat paljon. XXL Lash osoittautui ihan hyväksi perusripsariksi. Lupailee erittäin tuuheita ripsiä ja omalla kohdallani saakin ripset pidemmiksi ja tuuheammiksi (ei tosin ERITTÄIN tuuheiksi), koostumus vain tuntuu todella vetiseltä. Tuntuu että ripset kastuisivat litimäriksi kun tätä levittää. Huokean hintansa ja ihan hyvän toimivuutensa vuoksi tämä saattaa päätyä meikkipussiini jatkossakin.
Okei kosteusvoide ei ehkä kuuluisi meikkipostaukseen mutta se löytyy meikkipussista muiden luota niin menköön. Normaalisti käytän Aqualan L:lää, mutta se on niin iso, etten säilytä sitä meikkipussissani. Tämä Doven oma sen sijaan kulkee kompaktin kokonsa puolesta aina mukana. Tämä on tarkoitettu varmaan kropalle, mutta käytän tätä ihan surutta naamaan ja käsiin. Naamassa tekee ainakin ihmeitä, kuivuus katoaa sen sileän tien kun tämä on imeytynyt. Käsirasvana en ole huomannut mitään erikoista muutosta, mutta kaipa tämä räpylöitäkin vähän kosteuttaa.
Okei älkää toki ihmetelkö wetnwildin suosiota meikkipussissani, en mahda mitään niin hiton halvoille hinnoille! Tämän huulipunan nappasin mukaani puhtaasti mehukkaan sävyn ja todella huokean hinnan vuoksi. Tässä tosiaan on todella kiva sävy (34) mutta siihen se sitten vähän jääkin. Huulipuna haalistuu jo tunnin aikana huomattavasti ja puikko onkin pidettävä aina mukana, että sitä voi vessareissuilla lisätä. Lisäksi tämä kuivattaa huulia melkoisesti, voisi ehkä tarkkailla muilta meikkifirmoilta jotain suht samansävyistä punaa, jos ne olisivat vähän laadukkaampia.
Tässä on aikamoinen monitoimi-ihme yllättäen wetnwildiltä. Paletista löytyy punaisuudenpeittäjää, peitevoidetta, korostajaa.. Itse tykkään tällä hetkellä eniten vaaleanpunaisesta napista, mitä silmänalusiin sipaisemalla saa niin paljon terveemmän lookin, tummat silmänaluset katoavat kuin taikaiskusta. Vaalea korostusväri on myös tosi kiva ja tykkään käyttää sitä silmien ulkonurkissa. Ostin tämän alun alkaen vihreän napin vuoksi, mutta enää en tykkää käyttää sitä. Levittyy tosi huonosti vaikka peittää punaisuuden aika hyvin. Oranssia nappia en käytä koskaan, se on aivan liian oranssi tähän nassuun käytettäväksi.
Ja wetnwildiin lopetamme. MegaMix aurinkopuuteri kuuluu taas samaan hullunhalpaan kastiin. Puuteri on todella kookas ja vaikka tämä tuntuu olleen meikällä iäisyyden, en ole nähnyt tämän kuluvan vielä yhtään. Pakkaus on vähän huono, koska meikki näyttää hajoavan pienestäkin tärinästä, tämä oli autossani meikkipussissa syksyllä ja hajosi matkan aikana pelkästä tärinästä. Onneksi tätä voi vielä käyttää vaikka pöllyääkin aika lailla. Puuterissa on kivasti monta erisävyä ja ehjässä puuterissa voi helposti valkikoida haluaako tummempaa vai vaaleampaa jälkeä, kimalletta vai ei. Nyt kaikki on menneet auttamatta sekaisin, mutta sävy pysyy edelleen kivana. Jos saan tämän koskaan loppumaan, ostan varmaan saman setin uudestaan.

Ensi kerralla voisin esitellä kynsilakkojani, joihin olen paljon enemmän mieltynyt kun meikkeihin! :---)

1 kommentti:

I'm Lacking kirjoitti...

Mä ostin kans just ton Wet n wildin huulipunan sekä pari muutakin (37 ja 38), jälkimmäiset oli alennuksessa.