keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kida

Ooo, mistähän aloittaisin, on tapahtunut niin paljon kaikkea. No okei ehkä mun ei tarvitse kaikesta edes kertoa..
Ensinnäkin aloitin tiistaina krav magan. Se on israelilainen itsepuolustuslaji, jota jotkut ammattisotilaat ja poliisit käyttävät ja Peksikin on harrastanut sitä jo lähemmäs pari vuotta, ja siitä kipinän aloitukseen sainkin. Tykästyin lajiin myös siinä mielessä, ettei siinä ole liikoja kikkailuja ja poppakonsteja, ei koiteta tehdä mitään hienosti ja oikealla tavalla eikä tähdätä mihinkään kilpailuihin. Krav maga keskittyy siihen, miten puolustat itseäsi helposti ja tehokkaasti mahdollisia hyökkääjiä vastaan. Ekojen treenien perusteella en osaa sanoa vielä mitään kummempia, opeteltiin vain vähän asentoja, samoissa asennoissa liikkumista sekä irroittautumisia. Ehkä huomenna päästään jo lyönteihin..

Tähän väliin isken lauantain päivän asun:

Pipo - Seppälä
Ympyrähuivi - H&M
Huppari - Abihuppari
Reppu - Fjällräven Kånken
Elmoneule - H&M
Farkut - Kirppis + DIY
Kengät - DC
Heijastin - Marimekko

Krav magan lisäksi toinen kiva juttu on se, että olen tässä hiljattain valmisellut blogille uutta ulkoasua. En ole vielä ollut mihinkään blogini ulkoasuun täysin tyytyväinen, en Sielunvihollisen saatika Miksi arki näyttää tältä? aikaiseen layouttiin. Olette varmaan huomanneet että Siekkarin aikana blogin ulkoasupohja on pysynyt kokoajan samana. Värit ja banneri on vain muuttunut. Nyt olen tehnyt perusteellisen muutoksen ja olen niiiiin tyytyväinen. Värimaailma on aika rauhallinen ja vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja levensin tekstikentän suuruutta! Ulkoasu vaihtuu varmaan vasta helmi- tai maaliskuun aikana, sillä nykyinen layout ei ole ollut vielä kauaakaan ja haluan pihdata uutta lookkia, koska oon siihen niiin tyytyväinen ja jos jaksaisin pitää sitä ainakin kevään ja kesän yli..

Tässä vielä päivän asu tiistailta:

Huivi - H&M
Takki - Vila
Farkkuleggarit - KappAhl
Kengät - Citymarket
Kassi - Lazy Oaf
Riepoo vähän että takin alla oleva valkoinen tunika nousi kuvanottotilanteessa, oikeasti se peittää vähän enemmän tuosta edestä eikä housuja tajua leggareiksi. Btw, näytän kuvassa Se-serkulta..

Tänään kävin shoppailemassa itselleni uudet mustat collegehousut ja blogeissakin paljon nähdyt pilkkusukkahousut (H&M). Lähdin etsimään pitsisukkahousuja ja löysinkin yhdet, kokoa L.. Olen niin pettynyt, haluan pitsisukkahousut/legginsit ja ne sopisi hyvin penkkariasuunikin. Murr. Onko havaintoja pitsisukkahousuista/legginseistä Suomalaisissa kaupoissa? :(

Tässä vielä loppuun kevennys. Siivosin marsuhäkkiä ja kuinkas sitten kävikään?
Lisätkää kuvitelmiinne myös taka-alalla häärivä järjettömän kokoinen koira, mikä innostui vähän liikaa marsujahdista..

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

OOTSÄ JOKU ELÄINRÄÄKKÄÄJÄ VAI?????????

????????????????????????+++

????

ananaskala kirjoitti...

minäpäs ihastuin sinun blogiin, kun sulla on niin ihana tyyli! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä löysin omat pitsisukkikseni lindexiltä ! JA H&M:llä näin jotain kanssa. Ostin ne joskus marraskuun lopulla, luulis jossain vielä olevan :o

Tajja kirjoitti...

Dee: Oon, mitäs jätit marsus meiksin rääkättäväks.

KENNI: Hehe kiitti :---)

Anonyymi: H&M:llä oli sukkia ja yhdet pitsisukkahousut, kokoa XL :D Vois Lindexiltä mennä katselemaan, kiitti!

sanma kirjoitti...

kivan harrastuksen oot löytäny :) taistelulajit on hyödyllsiä, oon itekkin harrastanu. btw, eiks se-serkku oo joku vanha juttu huippiksesta ? x)

Tajja kirjoitti...

sanma: Joo iteki tykkään. Wut mikä juttu huippiksessa? :DD Adams-familystä ihan sen otin, hehe.