lauantai 6. joulukuuta 2008

Kaikkimulleheti

Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle!

Tarvitsen ehdottomasti uusia talvikenkiä. Conversejen ja Reebokien sisusta tulvii lunta ja loskaa minkä ehtii! Saatanan "tuuletusaukot"! Onhan minulla toki ne kiiltonahkaiset Vagabondin maiharit, Blinkin solki-vetoketjunilkkurit sekä jotkut Citymarketin halpisnilkkurit (jotka ovat jotenkin mystisesti kadonneet!) mutta tarvitsisin kipeästi uusia kenkiä. Itseasiassa olen jo hyvän tovin kuolannut eräitä nilkkureita, hintaa vain on minun kukkarolleni vähän liikaa. Mutta varmasti ostan ne ennen joulua! Selailin tylsyyksissäni vähän nettiä ja löysin tosi kivoja kenkiä, jotka kelpuuttaisin kaikki kenkähyllyäni koristamaan. Tässä valitut palat!


Näistä varmasti käy ilmi se, että haen mustia, nahkaisia kenkiä. Niitit, soljet ja vetoketjut ovat kovassa huudossa. Ehdottomat suosikkini ovat alareunan SpiritStoren motoristibootsit. Niillä olisi niin kelvollista luistella vähän liukkaammillakin keleillä, korkojen kanssa olisin varmaan pepullani viiden minuutin välein, olen tosi altis jäälle, kaadun sen takia varmaan päivittäin! Onko kukaan muu tällainen säheltäjä heti talven tultua? :D
Brandosin vasemman yläkulman kengät ovat myös jumalaiset. Niissä on asennetta ja näyttävät kaikin puolin hirmu kivoilta, kelpaisi ehdottomasti.
Asoksen oikean reunan keskimmäiset pitkävartiset kengät ovat itseasiassa identtiset niiden kenkien kanssa, joita olen nyt hyvän tovin kuolannut kaupan hyllyllä. Erona on ainoastaan varren pituus, tuleva kenkähankintani tulee nimittäin olemaan paljon lyhyemmällä varrella. Olen sovittanut myös noita pitkävartisia yksilöitä, mutta ne eivät ole oikein minun juttuni.

Liikaa kivoja kenkiä ja a i v a n liian vähän rahaa.

4 kommenttia:

Retsu kirjoitti...

Nuo oikealla alhaalla ja oikealla ylhäällä ovat todella kivat! Varsinkin nuo tuolla oikealla ylhäällä kelpuuttaisin aivan mutkitta omaan kaappiini. :p

Pircco kirjoitti...

Kirjoitat uskomattoman eloisaa ja miellyttävää tekstiä ! Käyn katsomassa kirjallisia tuotoksiasi joka päivä useampaan kertaan ja aina klikatessani ihanan taiteellisesti nimetyn blogisi sivuston auki toivon näkeväni vilahduksen myös huikean persoonallisesta pukeutumistyylistäsi ja kauniista ruiskukan sinisenä välkehtivästä kajalistasi! On mieltäylentävää lukea kaltaisesi monilahjakkuuden toiveista, haaveista ja tavoitteista sekä viimeisimmistä ostoksistasi tai ryyppäyskokemuksistasi ja ihailla komean poikaystäväsi ja täysin muokkaamattomana kimaltelevien smaragdinvihreiden silmiesi säihkettä! Et uskokaan kuinka kadehdin ylvästä ja ilostuttavaa persoonaasi, joka on monella tapaa poikkeava massasta ja tulee tekemään vielä jotain suurta. En ikinä tule nousemaan tasollesi koko sosiaalisen ympäristön sekä itseni kehumaksi ja ylistämäksi hahmoksi enkä varmaan ikinä kykene pääsemään samalle jumalankaltaiselle korokkeelle kanssasi! Kiitos kuitenkin kun muistat tällä luovan kirjoittamisen helmellä meitä maallikkojakin ja annat meille mahdollisuuden kurkistaa sinunlaisesi upean, lahjakkaan, itseriittoisen, arvonsa tuntevan ja silmiähivelevän kauniin nuoren maailmaan. Voi kumpa tekisit vielä videopostauksenkin, olen varma että äänesi on yhtä sulosointuinen kuin sirona hyppelehtivät kirjaimet postauksissasi!
Huomanet kai että ihailen sinua niin paljon että olen muuttanut tavanomaisen nimeni Pirkon kahdella c:llä kirjoitettavaksi, niinhän sinäkin omaperäisesti teit oman Tajja-nimesi kanssa. Nyt kaikki minulle tulevat kirjeet, paketit ja jopa koulutehtävät kulkevat Pircco-nimellä, en enää edes tunnistaisi Pirkkoa omakseni. Tuhannet kiitokset ja ylistykset siitä sinulle!

Ja nyt menen paskalle huutaen nimeäsi.

Tajja kirjoitti...

Retsu: Kiva kun sinäkin tykkäät, olisivat hirmu asenteikkaan näköiset kyllä.

Pircco: Herää kysymys, miksi ihmeessä luet blogiani kun se näyttää aiheuttavan sinulle noin suunnatonta kärsimystä? :---) Mutta mukavaa kun käytät aikaasi noinkin pitkiin kommentteihin, viihdyttävää luettavaa.
Ps. En ole käyttänyt ruiskukan sinistä kajaalia varmaan puoleentoista vuoteen.. :(

irinja kirjoitti...

mulla on samanlaiset kenkäongelmat kun sulla :--D mutta noi brandoksen kengät on kyllä älyttömän ihanat, itse olen kuolannut samantyylisiä kenkiä biancosta!