torstai 25. joulukuuta 2008

Enkelparven tie

Hehee, hyvää joulua kaikille! Rakastan tätä joululomaa ja joulufiilistä ja ihan kaikkea! Kivaa mättää jouluruokaa, katsoa hyviä elokuvia (joita televisio on näin joulun aikaan tulvillaan!) ja vain lahnailla!
Tätä kaikkea iloa varjostaa kuitenkin yksi pikkiriikkinen asia, joka muuttuu omissa ajatuksissani aivan valtaisaksi. Tuleva uusivuosi vähän ahdistaa, sillä minulle ei ole mitään tekemistä siksi ajankohdaksi. Kaikilla muilla tuntuu olevan tiedossa pippaloita ja muuta pientä kivaa. Minä vietän tavalleni uskollisena uudenvuoden kotona tietokoneella. Alkaa pikkuhiljaa tympiä!

Mutta nyt eletään päivä kerrallaan ja unohdetaan koko turha uudenvuodenhömpötys. Miksi sitä pitäisikään juhlia? :D Tässä tämän joulun joululahjasaldo!


Joulutarina-elokuva. Katsoimme sen siskon kanssa tänään ja oli kyllä todella herttainen ja liikuttava elokuva! Vähän petyin loppuun, kun joulupukki lenteli porovaljakollaan ja houhouhotteli kliseisesti tähtitaivasta vasten! Suomalainen joulupukki pysyköön hangella!


Pinkki iPod Nano. Sain jonkin kuningasidean haluta tämän soittimen juuri pinkkinä, joten tässähän tätä :DD Latasin siihen jo hieman musiikkia, ja olen muutenkin vähän testaillut sitä, ja ihan kelpo peliltä vaikuttaa!


Tämä päätyi toivomuslistalleni ihan vain yllättävästä mielihalusta, ja nyt olen tästä tosi innoissani. Vielä ei olla päästy laulamaan, sillä mikrofonit sijaitsevat jossakin päin Kouvolaa, siskoni jäljiltä..


Aww, jätti-Ihaa! Lahja poikaystävältäni, jonka tosin sain jo muutama päivä ennen joulua. Lahjan ohessa sain myös laatikollisen sinivalkoista Suomi-suklaata, ehdotonta lempiherkkuani! Anoppikokelas oli suklaayllätyksen takana.


Iittalan KIVI-tuikku ja kolme kappaletta noita sähkökynttilähärdellejä. En ole mikään kynttiläfiilistelijä enkä koskaan polta kynttilöitä, mutta tuo tuikku on kyllä kiva!


Tätä toivoin ehkä melkein eniten kaikista lahjoista ja olen iloinen että tämän sain. Herkullinen tuoksu!


Seppälän unelmanpehmeät oleskeluhousut. Väri on mitä karmaisevin, mutta symppikset pöllöt ja pumpuliakin pehmeämpi materiaali saa unohtamaan värin tuossa tuokiossa!


Tohvelit. Perus tohveleista on ollut pulaa ties kuinka kauan, nämä tulivat ehdottomasti tarpeeseen. Sympaattinen pörröolento tuossa tossujen päällä käy ulisemaan jotakin jos siitä painaa!


Tassukuvioiset polvisukat ja pitkikset. En omistakaan varmaan ainoitakaan pitkiksiä tällä hetkellä, joten tuli tarpeeseen! Nämä todennäköisesti lämmittävät rutkasti enemmän, mitä legginsit tai sukkahousut!


H&M:n lahjakortti! Lahjakortit ovat aina kivoja ja summakin oli kohtuullinen!


Legend of Spyro -PlayStation 2 -peli! Spyroja olen pelannut jo useamman vuoden, olen täysin addiktoitunut tuohon pieneen violettiin lohikäärmeen. Nyt oli jopa valittavana suomenkielinen peli ja olen muutaman tunnin jo naureskellut lohikäärmeiden suomennetuille nimille, Spyro on Kulo ja Cynder on Kekäle! Muissa kielissä nimiä ei kuitenkaan ole muutettu..


The Mist -DVD. Sisarelleni annettiin tehtäväksi hankkia tämä minulle, mutta hän soittikin eräänä päivänä, ettei mokomaa leffaa löydy mistään, joten mitä muuta hän voisi minulle hankkia. Annoin uuden lahjatoiveen ja poikaystäväni latasi leffan internetistä! Nyt joku olikin kuitenkin löytänyt Mistin ja sain sen ihan DVD-muodossakin :---D no voipahan ainakin katsoa joskus myöhemminkin!

Loppuun vielä kevennykseksi joku joulunaamailu:Nyt menen viettämään aikaani KULON ja KEKÄLEEN kanssa :-------D

4 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Brilliant!!!!
Have a nice day!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi puristelet Ihaa-parkaa haaroista? Joku pervo kenties?

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Kiihotun pehmoleluista :---(

Anonyymi kirjoitti...

haha btw tohvelisi sanoo "i love chocolad" :''''D