torstai 27. marraskuuta 2008

Nilkki ja muuta asiaa.

Alkuun olin haltioissani talvesta! Paljon lunta, pikkupakkasia, nättejä ilmoja ja niin edelleen. Nyt kun olen jo ollut ojaan ajavan auton kyydissä, tekemässä lumitöitä tuntitolkulla pihalla ja liukastuneena tiellä ties kuinka monta kertaa, ei talvi enää tunnukaan niin rattoisalta. Lihakset ovat jumissa ja ahterissani jomottaa useampi mustelma. Onhan ulkona nättiä joo, ei vaan jaksaisi päivittäin raivata poikaystävän autoa kinoksien keskeltä kouluun päästäkseen!

Olen iskenyt silmäni eräisiin kauniisiin kenkiin. Näin ne jo lähemmäs kaksi viikkoa sitten ensikertaa, jolloin rakkauteni todella syttyi. Sen sijaan tällä viikolla kävin sovittamassa kaunokaisia ja se oli intohimoa se! Kulutettua nahkaa, 10cm tolppakorko, koristevetoketju, koristesolkia.. Nam. Vaikken todellakaan ole kokenut korkokengillä kävelijä, noilla tossukoilla tallustaminen kävi uskomattoman vaivattomasti! Kengät olivat jalassa tosi mukavat ja korko ei tuntunut missään. Hintaa oli 60€ ja juuri se on syynä siihen, etten vieläkään omista ko. kenkiä itselläni! Tili tulee 1. päivä ja sekin on vain 50€. Äiti voisi sponsoroida siihen vielä kympin päälle..

Tässä vähän kuvasaastessa talvesta.





Aiheesta kukkaruukkuun! Muistanette varmasti tämänkin blogin kuvissa vilahtaneen valkoisen kissan, lemmikkikollini Felippen. Felippe otti ja ryntäsi auton alle ja se juoksentelee tällä hetkellä kissojen taivaassa :< Felippe oli ehkä sympaattisin tietämäni eläin ja ikävöin herraa vieläkin.

Tällä betkellä huushollissa juoksentelee Felipen totaalinen vastakohta. Lähes kokomusta tyttökissa Nilkki! Nilkin hain eräältä ystävältäni tässä pari viikkoa takaperin ja se on tosi hulvaton neitokainen! Nilkillä on kaksi veljeä, jotka molemmat saivat kodin eräiltä kavereiltani, joten kolmen kopla tulee pitämään jatkossakin yhtä!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä kissa parkaa. :< Itselläni kuoli kissa kolme vuotta sitten, kun jäi auton alle.
Mutta, voi kuinka suloinen toi kissa on. :>

tiia kirjoitti...

Oi ku kiva,uus postaus! >:DDD oikeasti! suruvalutteluni Felippen puolesta, se oli kyllä komia (; ja nilkki myös!

Kati kirjoitti...

oi kuinka söpö kissanpentu ;)

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Oho, luulin hetken tuijottavani oman kissaneitini kuvaa! Sano vielä, että sunkin kissan hännänpää on valkoinen, niin ovat kuin kaksi marjaa. :)

Tajja kirjoitti...

Meli: Voi harmi :< turhan yleistä tuo auton alle jääminen. Ja kyllä Nilkki on suloinen<3

Pandra: Oli kyllä, Felippe oli hieno herrasmies ;) ja Nilkki kaunis neitokainen.

kati: Onhan se! :3

Jose: Ompa yhdennäköinen! Nilkin hännänpää ei kuitenkaan ole valkoinen ja sinun kissassasi näyttää muutenkin olevan massussa enempi valkoista. Mutta erehdyttävän yhdennäköiset ovat! :D

kirjetyttö kirjoitti...

söpö sun uus kisusi! <33 Kiva postaus tuli taas.

Haittaako jos laitan linkkeihin?

(http://paakallo.blogspot.com)

Anni kirjoitti...

Vautsi, hienoja kuvia :) Kivan "värityksen" oot pistäny niihin päälle

Heidi kirjoitti...

Pst, blogissani on sulle haaste ;)

Ja UPEITA kuvia taasen!

Tajja kirjoitti...

kirjetyttö: Kiitos, linkitä ihmeessä! :)

Anni: Kiitos! Photoshop on ystävä :--D

heldy: Vastailin haasteeseen, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat ppc[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known ways to generate an income online.