torstai 20. marraskuuta 2008

Hyvät ja huonot puolet.
5 PARASTA PUOLTANI


1. Sosiaalisuus. Viihdyn ihmisten kanssa ja luon vaivattomasti uusia kontakteja. Tuntemattomille ihmisille jutteleminen ei tuota minulle ongelmia, vaan voin aivan vaivatta kysyä mm. kellon aikaa joltakin ohikulkijalta.

2. Piirotaidot. En ole koulussa mainittavan hyvä, mutta kuvaamataidon tunneista nautin täysin siemauksin, sillä siellä pääsen loistamaan. Kuvaamataidon numeroni on ollut 10 ihan aina, ja aion sen siellä kympissä pitää edelleenkin. Piirtäminen on intohimoni ja esimerkiksi matematiikantunnit menevät sujuvasti vihkoon piirrellessä..

3. Ulkonäkö. En ole langanlaiha enkä edes tahtoisi olla. En kuitenkaan ole mikään lihavakaan, vaan juuri sopiva. Minulla on jenkkakahvat ja reiteni hyllyvät varmaan 10min sen jälkeen, kun niitä läimäisee. Mutten anna sen haitata, olen sopiva juuri tällaisena. Kasvonpiirteeni ovat mieleiset ja hiukseni kauniin kiiltävät ja paksut. Olen helposti muunneltavissa vaatetuksen, meikin ja hiusten avulla.

4. Hyvä itsetunto. En pienestä säikähdä. Saan usein kuulla kritiikkiä ulkonäöstäni tms, mutten pahastu siitä. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen eikä kaikkia voi miellyttää. Minä satun vain olemaan tällainen ja jos ei kelpaa, sille ei voi tehdä mitään. Olen tyytyväinen itseeni enkä romahda, jos joku muu ei minusta pidä. En ole niin häikäisevä persoona, että jokaisen tarvitsisi minusta pitää, eikä se minua haittaa. Otan kritiikin hyvin vastaan eikä minulle juuri koskaan tule minkäänlaisia itse-inho-kohtauksia. Olen tyytyväinen itseeni ja elämääni. Valitettavan usein tyytyväisyyttä itseeni tulkitaan väärin ja minut leimataan omahyväiseksi narsistiksi, mitä en kuitenkaan koe olevani. Suomalaiset on vaan leimattu alakuloiseksi ja heikkoluonteiseksi kansaksi, jos yksikin ilmoittaa pitävänsä itsestään ja elämästään, saa hän välittömästi narsistin leiman otsaansa.

5. Mukavuus. Olen välillä turhankin mukava ihmisille. Kerrankin satuin eräisiin kotipippaloihin erään seurustelevan parin kanssa. Parin kauniimpi osapuoli oli nautiskellut alkoholia ja kävi hyppimään silmille, luullen että aioin pokata hänen poikaystävänsä. Sain sillä reissulla lähestulkoon turpaani, mutta minä vain hymyilin tyhmänä ja toistelin "äläs nyt, sä olet mun mielestä tosi mukava tyttö, en mä haluis tehdä sulle mitään ilkeetä!" Muija vain vaahtosi vieressäni yhtä raivoissaan kuin aiemminkin ja minä vain tolkutin kuinka tappelu ei kannata ja blaablaablaa.
Minulla on tosi harvoin mitään negatiivista sanottavaa kenestäkään. Tulen ihmisten kanssa niin helposti toimeen, että usein ystäviänikin turhauttaa, kun he tulevat minulle mustamaalaamaan jotakin yhteistä tuttua. Siinä vaiheessa minä yleensä tokaisen, että minun mielestäni henkilö X on tosi mukava! Sitä lausetta suustani kuulee turhan usein.5 HUONOINTA PUOLTANI

1. Äkkipikaisuus. Suutun aivan tajuttoman helposti. Käyn huutamaan ja riehumaan ja polkemaan jalkaa pienistäkin asioista ja vaikka olen yrittänyt parantaa itsehillintääni, se ei aina oikein onnistu. Lepyn kyllä älyttömän helposti, vaikka joskus jonkin isomman riidan päätteeksi tekisi mieli olla kauan vihainen. En vain pysty olemaan pitkävihainen kenellekään!


2. Hampaat.
Ehkä ainut asia mikä ulkonäössäni todella häiritsee. Ei sekään minua pahemmin paina, mutta välillä vähän härnää kun ei voi hymyillä hampaat näkyen. Minulla on tosiaan hillittömän kokoinen väli etuhampaitteni välissä! Minulta puuttuu suustani muutamia hampaita, joka tuon välin aiheuttaa.

3. Puhevika. Pienenä minulta löytyi sekä S- että R-vika. S-vikani olen saanut korjattua, joskin se vieläkin saattaa puheessa näkyä silloin tällöin, jos suuni pääsee oikein kuivumaan tai joudun puhumaan nopeasti. R-vika minua sen sijaan vaivaa edelleen. Olen käynyt puheopetuksessa n. 6 vuotta (lopetin sen kuitenkin yläasteelle mennessäni) ja jopa kielenjänteeni on leikattu. Ja silti se pirulainen vaivaa minua.

4. Malttamattomuus. Olen todella malttamaton enkä ikinä jaksaisi odottaa mitään! Haluaisin kaiken aina heti ja tuntuu tosi nurjalta kun johonkin kivaan on vielä pitkä aika. Tälläkin hetkellä odotan ihan täpinöissäni pikkujouluja ja ihan itse jouluakin! Myös syntymäpäiviäni odotan malttamattomana, vaikka näihin on vielä liki 5kk aikaa.

5. Huono vastustuskyky. Olen aina kipeänä. Jos yhtenäkin päivänä unohtuu kaulahuivi kotiin, on minulla seuraavana päivänä kurkku ja nielu tajuttoman kipeänä. Yleensä nielu tulehtuu todella helposti. Myös välikorvan tulehduksesta saan kärsiä liki kerran kuukaudessa. Jos mitään vakavampaa ei ole, kärsin flunssasta, vatsakivuista, migreenistä, vatsataudista tai lähes mistä vain. Minulla on tälläkin hetkellä lääkitys päällä.

6 kommenttia:

Mintty kirjoitti...

Mulla on ollu R-vika, mutta muistaakseni opin sen vaan yhtääkkiä joskus kolmosella =)

Bambi kirjoitti...

Heeei mulla on samanlaiset Vanssit! \o/ Voi jee. ;D

Bambi kirjoitti...

Ja HAA! Mullakin on iha jumalaton rako etuhampaiden välissä!
....Oon niin ylpee. o_O

ilona kirjoitti...

Mun mielestä r-vika on ihan ylisulosta. Ja rako hampaitten välissä myös. Ei ne oo mitään huonoja puolia(:

Tajja kirjoitti...

Mintty: No joo, kateeksi käy! :---D

Bambi: Jee, kannattaa olla, ovat tosi söpöt! :3 Ja jee hammasrako-samiksii!!1

ilona: No ovathan ne ihan persoonallisia juttuja sinänsä, mutta välillä ne vähän hävettävät ja olo on niiden takia välillä epävarma. Mm juuri hymyillessä ja puhuessa välillä. Varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa.

kirjetyttö kirjoitti...

Ääh, mullakin R-vika, mutta itte sitä ei oikeesti edes huomaa! Hei kiva blogi sulla! Ja oli se rako siinä etuhampaiden välissä, mutta syksyllä sain raudat, jotka veti sen umpeen. Kaikkii juttuja on mun hampaille tehty ja nyt oon paljon ylpeempi ihmine.