maanantai 3. marraskuuta 2008

Joulu on taas.

Ei voi olla totta, nyt on jo marraskuu! Olen turhankin innoissani, vaikka marraskuu on aina ollut yksi vuoden inhottavimmista kuukausista. Mutta nyt olen niin vauhkona lähestyvästä joulusta, ettei mitään rajaa! Vastahan oli kesä!

Olen aina pitänyt joulusta tosi paljon, mutta nyt odotan sitä vielä entistäkin enemmän, enkä edes tiedä syytä. Olen jo pohtinut tarkasti mitä ostan lahjaksi ystävilleni ja poikaystävälleni, perheellekin voisi toki jotakin kehitellä! Myös omia joululahjatoiveita olen jo ehtinyt miettiä. En kai ole turhan aikaisessa? :----D

Tässä kollaasi joululahjatoiveistani:



iPod Nano. Tarvitsen uuden musiikkisoittimen, bussimatkat käyvät hermoilleni ilman musiikkia. IPod on ulkonäöltään todella suloinen, värivaihtoehdot ovat pirteitä ja laite on todella kätevän kokoinen! Applen tuotteista olen kuullut pelkkää hyvää, joten iPod Nano on tervetullut luokseni milloin vain.

Elloksen kiiltonahkalaukku. En lepää ennen kuin olen saanut omakseni jo aiemminkin blogissani vilahtaneen niittikiiltonahkaunelman. Tässä laukussa on särmää ja minä kerta kaikkiaan tarvitsen sen! Omistan aivan liian vähän laukkuja.

Uusi objektiivi/rahastoa uuteen objektiiviin. En oleta saavani lahjaksi uutta objektiivia (ainakaan kalansilmää..) Nikon D60 -kameraani, mutta ainakin voisin alkaa kerätä rahoja siihen pikkuhiljaa. Edes muutama kymppi sukulaista kohden.. Ei kuulosta pahalta! Hintaa objektiivilla on kuitenkin runsaat 600€.

Puman Jamaica-tuoksu. Puman tuoksut ovat raikkaita eivätkä omaan makuuni liian hempeitä. Puman Jamaica tuoksu on täyteläinen ja juuri passeli minulle. Tällä hetkellä käytän Puman Im Going -tuoksua säännöllisesti ja uusi Puma on tervetullut lauman jatkeeksi.

Elloksen hiirenharmaat "UGGit". Piecesin versioiden lisäksi kaipaan myös harmaita wnb-uggeja. Juuri harmaista olen aina haaveillut, ja Elloksen versiot lämmittävät mieltä ja kinttuja takuuvarmasti.

Ihaa-pehmolelu. Poikaystäväni kysyi minulta, mitä tahdon joululahjaksi ja vastasin oikopäätä himoavani Nalle Puhista tutuksi tullutta Ihaa-aasia pehmoleluversiona. Omistin joskus pehmo-Ihaan, joka kulki liki jokaisella yöreissulla mukana. Se nökötti kanssani kaksi viikkoa sairaalassa, samoin myös viikon rippileirillä. Koirani kuitenkin tuhosi otuksen ja nyt sydämessäni on hillitön aukko. Vaikkei uusi Ihaa voikaan korvata entistä, sillekin ehtii varmasti kertyä mittaamaton tunnearvo, jos sen tosiaan poikaystävältäni saan.

Tietenkin haluan myös lahjaksi villasukat, jotka mummoni toivottavasti valmistaa. Rakastan villasukkia, tänä vuonna voisin kelpuuttaa sähkönsini-punaiset yksilöt!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voin kertoa et iPod nano menee kovassa käytössä alle puolessa vuodessa iha paskaks. Hold ei toimi, sammuilee itestään, tilttailee jne jne.

Rosa kirjoitti...

täällä taas veljellä on ollut iPod nano n. 4vuotta ja loppua ei näy. meiltä muutenkin löytyy 3 applen tietokonetta ja 2 kpl iPod nanoja, kaikki toimineet ihan moitteettomasti.

Tajja kirjoitti...

anonyymi: :o Kummaa, muilta olen kuullut pääosin positiivista juttua iPodeista!

eveln: Mukava kuulla, melkein jo säikähdin edellisen kommentin jäljiltä! :---D

Anonyymi kirjoitti...

Siis. Se nanon toinen malli? Eli ei se ensimmäinen tai uusin. Mutta siis sen tuohon kuntoon kuluttaminen vaatii todella kovaa käyttöä, melkeinpä 24/7.

Emma kirjoitti...

mä oon kuullut että ipodeilla on taipumista räjähdellä :---D siis ihan oikeesti vaan pamahtaa rikki! En kyllä oo kuullu että kellään tutulla ois käyny noin että varmaan ihan vaan huijausta :) mutten kuitenkaan ikinä ite uskaltais ton takii ostaa ipodia!

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Eli ei ihan helposti mene sekaisin, ellei sitä kaltoin kohtele? :D Toivotaan parasta!

emma: Hui! Mutta luotan kuitenkin valtaosaan hyvistä kommenteista ja toivon ettei mahdollinen tuleva podini räjähdä käsiin.. :DD

Anonyymi kirjoitti...

j____j ois joo uus objektiivi kiva. makro varsinkin.

Marraskuu on hyvä kuu koska mulla on synttärit sillon 8D

Irinja kirjoitti...

hehe et oo yksin jouluintoilusi kanssa :--D miekin rakastan joulua, on ihan sika kiva kun keksii oikein kivan lahjan jollekkin ja namnam jouluherkut<3

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa joulu tulee <3 millasen joulukalenterin oot ajatellut hankkia vai hankitko ollenkaan? :--D mä ainakin hankin ihan joulun odottamisen vuoks jonkun kivan kuvakalenterin.


ja söpöjä noi sun lahjatoiveet, toi Ihaa sulatti sydämeni. ;( haluun kans tollasen. vaik mulla onkin jo Nasu.



ainakaan mun pinkki iPod nano on toiminut vuoden moitteettomasti :--)

Tajja kirjoitti...

vesiheinikki: Makro olis joo pähee, mutta omissa haaveissa siintää kalansilmä! <3___<3

irinja: Haha, eli tätä on liikkeellä! Jouluherkut joo! *kuolaa*

m: Varmaan joku mielenkiintoinen kuvakalenteri olisi kova sana. Suklaakalentereissa nimittäin on pahaa suklaata ja ne on joka vuosi ne samat vanhat :<

Mut Nasu tarvii seurakseen Ihaan! Ja hauska kuulla että podisi toimii, kiva saada paljon lukijoiden kokemuksia kapistuksesta :--)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä minä sinua tunnen iPod tuskin kestää sinulla kovinkaan kauaa. ;>

Tajja kirjoitti...

anonyymi: Ööö, en ole toistaiseksi saanut ainuttakaan soitinta/puhelinta/tms rikki, joten uskoisin kyllä iPodinkin käytössäni kestävän, meh.

kirjetyttö kirjoitti...

Aah, ihanaa kun joulu tulee! Kivoja toiveita sulla! Noi Puman tuoksut on munkin mielestä ihan kivoja, mitä nyt oon kaverilla päässy nuuhkimaan. =)