tiistai 8. tammikuuta 2013

Oodi materialle!

Kai musta on nyt tullut TYTTÖ. Sain joululahjaksi jotain ihan parasta mikä on ollut käytössä lähes päivittäin aaton jälkeen. Nimittäin OBH Nordican Björn Axén Tools -kiharrin. Se on niin helppo ja mukava käyttää, että tälläinenkin tavan tumpelo kuka ei eläissään ole hiuksiaan mitenkään osannut laittaa, osaa sitä käyttää!







Oon nyt innostunut joko kihartamaan koko tukan, tai sit pelkästään tosta edestä vähän. Oi tätä materialismionnellisuutta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Thanks fοr the mаrvelοuѕ postіng!
I serіously enjoyed геadіng it, yοu wіll be а
great аuthor.I will make surе to bοoκmark your blog аnd will eѵentually
come bacκ at ѕomе point. I want to encourage yοuгѕеlf to
continue your grеat ωoгk, have a nice evеnіng!
Look into my website :: Read the Full Posting

Lotta kirjoitti...

Upeet noi sun punaset hiukset ja mmuutenki kiva blogi :3

❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Firѕt off I ωant to ѕay excellent blοg!
I had a quick quеstion which I'd like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had trouble clearing my mind in getting my ideas out. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Appreciate it!

Have a look at my blog post ... www.sfgate.com

sofiiiiaaaa kirjoitti...

aaaaaaa vastaathan vastaathan mulle pliiiis?? :)))

oon katellu sinun blogia ja pääsinki hakusanalla oranssit hiukset koska haluun yli kaiken oranssit hiukset! muttaa kerrohan miten värjäämällä oot saanu ne hiukset mitkä on esim "tekosyylista"- ja "pöllöä pimeään" -postauksissa? ja jos sulla on kokemusta sinisistä paidoista ja oransseista hiuksista, kertoisitko onko ihan tuhoon tuomittu yhdistelmä (kun oon myös sinisten paitojen ystävä...) !! :) kiitos paljon toivottavasti vastaat ku et oo kirjotellu blogiin pitkään aikaan :/

sofia