lauantai 29. joulukuuta 2012

2012 1/2

Vuosi 2012 on melkein loppu. Huhhuh, tuntuu että vastahan tämäkin vuosi starttasi!
Katotaan nyt kuitenkin, mitä meikäläisen vuoteen on mahtunut. Tässä osa 1.Tammikuussa istuttiin tosi paljon iltaa muutamien parhaiden kavereiden kanssa tässä meikäläisen luukussa, nautittiin viiniä ja kerrottiin tyhmiä juttuja. :')Helmikuussa päätin siirtyä nykyaikaan ja ostaa juuri ilmestyneen Nokia Lumia 800 -puhelimen. Olin siitä ihan super innoissani, harmikseni Nokialaisiin ei ollutkaan juuri luottamista, Lumia nimittäin hajosi jo maaliskuun lopulla valmistusvirheen vuoksi eikä ikinä mennyt takuuseen. Kiitos siitä.Ihan viimisiä kuvia meikäläisestä tummanpunaisessa tukassa, jossa olin viihtynyt jo lähes kaksi vuotta (?!)Maaliskuussa tumma punainen sai väistyä ja halusin tilalle jotain räväkämpää. Shokkipunaista siis! Tykkäsin tuosta tukasta ihan järkkypaljon!Jotain nörttien illanviettoa maaliskuulta.Kevät sai aikaan muitakin muutoksia, kuin pelkän tukan. Meikäläinen osti elämänsä ensimmäiset lenkkarit ja muita sporttihärpäkkeitä ja innostuin tosiaan lenkkeilystä sekä vesijuoksemisesta. Ohhoh.Välillä kävin myös porukoiden luona lenkittämässä yhtä ärsyttävää rakkia :')Huhtikuussa oli synttärit ja mittariin kilahti 21 vuotta. Ensimmäisenä juhlapäivänä seurueeseen kuului "bimbojengi" ja mentiin syystä tai toisesta katsomaan Petri Nygårdia vaikken sitä voikaan sietää, haha.Toisena synttäripäivänä järkkäsin muulle kaveriporukalle lastenkutsu -henkiset teemabileet. Kaikilla oli söpöt Barbie- tai heppa-aiheiset pahvihatut ja kämppä oli koristeltu ilmapalloin, serpentiinein sun muin härpäkkein, haha.Sain myös vähän lievitettyä elukkaikävääni huhti-toukokuun paikkeilla, kun kaveri antoi kissansa lainaan. (lue = hoitoon) Kämpässäni ei saa pitää eläimiä, jonka takia meikäläisellä ei täällä mitään turrikkaa olekaan :(Toukokuussa käytiin myös mätsäreissä kavereiden ja niiden rekkujen kanssa.Ja samassa kuussa hyvästeltiin mummo.Juhannus kului mökillä äidin ja isovanhempien kanssa. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kiltti ja korjaat profiilissa sähköposti osoitteen omaksesi? Olemme kyllästyneet saamaan yhteydenottoja blogiisi liittyen sähköpostiosoitteeseemme sielunvihollinen(at)hotmail.COM.
-Sielunvihollinen

Emilylee Emilylee kirjoitti...

I know, right? While a Buy Archeage Gold thin drive is cool and all, I'd much rather have more space in something the size of a deck of RS Gold cards than less space in something slightly smaller. Even my caveman mind can understand that if you make something that Archeage Gold has 1/4 the capacity of something else, it Cheap Archeage Gold will probably be 1/4 smaller.