maanantai 22. lokakuuta 2012

TukkasotkaEmotionissa oli Hiusten Hellimisviikot ja piti käydä vähän ostelemassa uusia tuotteita testaukseen ja hamstrata vanhoja lemppareita kaappien täydeltä.

 Schwarzkopfin Silhouette -hiuslakka. Tää on ihan meikän lempparia, iso ja riittoisa pullo ja ihan loistava pito. Hamstraan tätä aina kaikista alennuksista hintaan 14,35€, kun normaalihinta huitelee yli kahdessakympissä.

 KC Professionalin Color Mask Punasen tukan kanssa ei kyllä voi elää ilman tälläsiä vippaskonsteja. Mä värjään hiukseni ehkä neljä kertaa vuodessa, mutta tän ansiosta ne ei ikinä näytä kauheen haalistuneilta! Tätäkin pitää haalia aina, kun halvalla saa!

Paul Mitchellin muotovaahto Mulla on aiemmin ollut vaan jotain markettimuotovaahtoja, mutta nyt ajattelin tempaista ja ostaa ihan jotain laadukasta settiä. Ja onhan tää nyt parasta mitä on koskaan ollut! Meikäläisen liruläry-tukka tarvii tosi paljon tukea näyttääkseen hyvältä ja kuohkealta, ja tää oli aika nappiostos. Ja vaikuttaa ihan hyperriittoisalta.

Schwarzkopfin Repair Rescue Korjaava hiuksiin jätettävä tehohoito Rastojen jäljiltä meikäläisen pään karvat ei vieläkään ole siinä parhaimmassa loistossaan, joten eihän tässä auta muu kuin heittää tehohoitoja päähän. Tää vaikuttaa tosi hyvältä, koostumus on kivan kevyt, ei tee hiuksista likaisen tai tahmasen tuntusia, mitä jotkut hiuksiin jätettävät hoitsikat tekee. Näillä mennään!

Ei kommentteja: