torstai 4. lokakuuta 2012

Tekosyylista

Joo meikä tietää kyllä, olen taas ollut tosi hiljaa, mutta meikällä on nippu tosi hyviä tekosyitä! (Opin koulussa niitä pitkät litanjat!)

- No ihan ekaks, meikäläinen on TAAS kipeänä. Sunnuntaina nousi kuume eikä ole kunnolla vieläkään hellittänyt. Onkos tänään itseasiassa jo torstai? Huhhuh. Kurkussa pesii siiliyhdyskunta ja nokasta virtaa Niagaran putoukset. Hyvää settiä siis.

- Meikäläisen oikeassa kädessä on joku perkeleen pehmytkudoksen vaurio, (En vieläkään tiedä mitä se tarkoittaa!) se on turvoksissa ja aivan jumalattoman kipeä. Ranne ja kämmenselkä lähinnä. Kirjoittaminen, kynän kädessä pitäminen, auton vaihteiden vaihtaminen ja varsinkin kaupan kassalla pönöttäminen ei tule oikein kysymykseenkään. Ei siis oikein ole nyt kiinnostanut tännekään mitään näpytellä, koska SATTUUUUUU-UUU.

- Ja noh. Ihan tällänen pikkujuttu. Meikä tempasi ja asettui ehdolle kuntavaaleissa ja nyt pitää ravata lehtihaastatteluissa, vaalipaneeleissa, koulutustilaisuuksissa ja ties missä kissanristiäisissä. Oli sitä kuumetta tahi ei. Olen kyllä tosi innoissani tästä jutusta ja aion tehdä kaikkeni sen eteen, että tulisin valituksikin jopa! Aika näyttää!

Ja ettei tule ihan kuvatonta tekstiä, näytän teille meikän vaalikuvan, tuosta!

3 kommenttia:

Our Song kirjoitti...

Tyylikäs kuva susta, onnea vaaleihin. (:
-Nea

Anonyymi kirjoitti...

Onnee vaaleihin! Minkäs puolueen listoilta pyrit?

Tajja kirjoitti...

Kiiitoooos! Toivottavasti läpi mennään niin että rysähtää. Kuntavaltuustot tarvitsevat kipeästi nuoria valtuutettuja!

Keskusta on meikäläisen puolue :)