torstai 15. maaliskuuta 2012

Sä olet mun punatukkainen

Tein sen, mitä jokainen itsensä vakavastiottava parikymppinen tekisi. Värjäsin mun pään shokkivärillä.. Täytän n. kuukauden päästä 21 ja nyt tuli joku taantuma 15-vuotiaaksi.6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hah, kannattaa, itse värjäsin myös alta hiukset pinkiksi, ylhäältä ihan blondit, kivaa vaihtelua ja varsinkin kun maa on valkea niin minut erottaa varsin hyvin x) ainut huono puoli on että shokkiväri ei kunnolla peitä juurikasvua vaan se pitää ensin vaalentaa ja sitten shokilla päälle...:(

Regret kirjoitti...

Oijh <3 Niiiiiii-in ihanat! Itse oon jo pidemmän aikaa miettinyt shokkivärin laittoa päähän, mutta nyt tän siun blogipostauksen myötä sain vahvistusta miun päätökselle ja aion sen tehdä :D Mistä tilasit?

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Haluisitko kertoo siun rastoistas? :) Ne on ihan mahtavan ihanan upeat ja oon jo kauan aikaa halunnu samantapaiset! Miten oot tehny ne, kauan kesti jne.? Kerro kaikki! :D

Unessakahlaaja kirjoitti...

Hyvältä näyttää letti, oon aina (no en ihan aina, mutta kuitenkin) ihaillu punaisia hiuksia, ne vain sopii joillekin :)

maaajj kirjoitti...

voi että! toi sun fleda vaan paranee ja paranee! otsis ja shokkipunanen sopii sulle liian hyvin:)<3 oon niiiiin kade :o

Tajja kirjoitti...

eeemmi-: Nojoo, shokkiväreissä just ärsyttää se värjäysrumba! Ensin pitää blondata ja sit vetää väri päälle. JA haalistuu niin nopeesti D:

Regret: Joo, shokkia vaan päälle! ;) Cybershopista Crazycoloria tilasin, käytin samoja värejä silloin "villeinä nuoruusvuosina", tosi hyviä!

Anonyymi: Teen varmaan mun rastoista ihan oman postauksen tässä joskus lähiaikoina :)

Unessakahlaaja: Kiitos! :) punanen tukka on kyllä jeees!

maaajj: :D ! Kiitos!