perjantai 10. helmikuuta 2012

Nokia-tytön paluu

24. heinäkuuta 2010 kirjoitin postauksessani näin

Kännykät on mulle aika välttämättömiä pahoja. Sellanen on vaan pakko omistaa nykyään, että saa kätevästi porukan kiinni tai jos tapahtuu jotain yllättävää tai mitä vaan. En ymmärrä ihmisiä, ketkä hamuavat uusia puhelimia parin kuukauden välein, kun markkinoille tulee uudempia ja hienompia.

Ja olen edelleen samaa mieltä. Kesällä 2010 hankkimani Samsung kuitenkin osoittautui surkeaksi laitteeksi ja on nyt viime viikkoina sammunut itsekseen, jumittunut muutamien minuuttien välein ja ollut muutenkin hyvin ärsyttävä käytää. Oli siis aika lempata Samsungi ja keskittyä uuden luurin metsästykseen. No nyt kaikilla on sellainen älypuhelin minkä pelkkä katsominenkin saa mut sekaisin päästäni. Miten kukaan osaa käyttää sellaista? En kuitenkaan halunnut jäädä muita huonommaksi, ostaako kukaan nuori ihminen enää edes tavallista "ihan vain puhelinta"?Edelleen mun puhelimen valitseminen on samanlaista mitä se on ollut aina. Haluan, että kännykkä näyttää hyvältä. Vaikka saisin huokealla hinnalla jonkun supermegaiphonehtcturbopuhelimen, mutta se olisi ruma, jättäisin sen varmaan kauppaan. Sorry! Olinkin katsellut sillä silmällä jo pidemmän aikaa telkkareissa pyörineitä mainoksia ja kaikista puhelimista eniten taidettiin mainosta uutta Nokian Lumiaa. Ja se jos mikä on esteettisesti kaunis puhelin.
Tänään marssin puhelinkauppaan ja kas vain, ensimmäinen luuri mistä mulle käytiin selittämään suu vaahdoten, olikin juuri Nokian Lumia. Muille puhelimille ei tunnuttu antavan mitään armoa. Ja tässä tää mainonnan uhri nyt istuu, uusi Nokia Lumia 800 taskussaan.

Olen omistanut Lumian nyt n. tunnin ajan enkä osaa sanoa tästä vielä mitään sen kummallisempaa. Muutama huomio nyt kuitenkin.

- Esteettisesti todella hyvännäköinen puhelin, värivaihtoehtoina ovat pinkki, sininen ja musta.
-Pakkauksessa tulee mukaan myös silikoninen suojakuori, puhelimen omassa värissä. Muuta krääsää mitä paketista kuoriutuu: Kuulokkeet (joita kehuttiin mahtaviksi), laturi, usb-piuha ja käyttöohjeet.
- Reagoi kosketukseen todella herkästi, plussaa!
- Windowsin käyttöjärjestelmä tuntuu tosi helppokäyttöiseltä ja simppeliltä.
- Huomasitteko jo miten hyvältä se näyttää?

3 kommenttia:

niinmursu kirjoitti...

Minkäslainen kamera siul on?

Eveliina Lahti kirjoitti...

Minä ostin ihan vaan normaalin puhelimen kun edellinen ihan vaan normaali hajos! Nyt oon kyllä vähän jo kääntyny tommosen älyluurin puoleen, että semmonen ois seuraava hankinta about kahen vuoden päästä kun tää nykyinen pamahtaa. Ainoo miinus on se, ettei älylyyrilla oikein tee mitään ilman jotain kunnon datapakettia ja sepäs vasta nostaakin kuukausimaksuja kivasti. Terveisin kkmaksut_about_kympin-vm89 :DD

Tajja kirjoitti...

niinmursu: Mulla on Nikon D60 ja siihen kittilinssi, 50mm linssi ja fisu.

Eveliina: No joooo, älypuhelimet voi olla aika turhia ilman sitä nettiä :D mulla on Saunalahden liittymä, kk-maksu netin kanssa alle 20€, ei se mitenkään liikaa oo ainakaan!