keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Rakas pukki..

Olen viettänyt "hieman" hiljaiseloa blogimaailman puolella. Olen ollut kipeänä ja mulla on vieläkin antibioottikuuri kesken. Tämän lisäksi päällä on nyt koeviikko mihin olen varmaan ekaa kertaa elämässäni oikeasti lukenut. Ja tähän kaikkeen voidaan lisätä vielä sekin, etten oikeastaan ole tehnyt MITÄÄN, mistä voisi blogissa kertoa :D

Nyt havahduin siihen, että tasan viikon päästä on jo joulukuu! Ja tämähän tarkoittaa tietenkin sitä, että on aika kyhätä kasaan joululahjatoivelista! Jeeee! Tämänvuotisesta kollaasista tuli ihan järkyttävä, mulla ei ole vieläkään tällä uudella koneella minkäänlaista kelvollista kuvankäsittelyohjelmaa..- Karvahuivi. Rinkulanmallinen tekoturkishuivi on vienyt mun sydämen, ei tälle muuta selitystä löydy!

- OnePiecen (tai muun valmistajan, aika sama) jumpin-haalariasia. Tästä tulisi niin kotipukeutumisen ykkösjuttu ja varmaan kasvaisin tähän kiinni.

- Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM normaaliobjektiivi Nikonille. Mä vaan TARVITSEN 50mm putken ja tää Sigman oma vaikuttaa herrrkulliselta.

- Derwentin kyniä ja mielellään järkyttävissä määrissä 8) Mun värikynätilanne on ihan toivottoman huono, Studio-puuvärit on luottokynät ja Coloursoftit ovat ihan uusi tuttavuus, mutta vaikuttavat tosi kelvoilta.

- Sookie Stachhouse -sarjan kolmas osa suomeksi.

- Neff wmn Sofia -pipo. Olen etsinyt jo kaaaauan pipoa ISOLLA tupsulla. Ja nyt löytyi. Hinta vaan vähän suolainen (c'moon, 39€ piposta?)

- Fazerin vihreitä kuulia (<3), suklaata yms. herkkuja mitkä jouluun kuuluu!

- Rahaa mun tatuointikassaan. Haluaisin leimaa nahkaan jo joulun jälkeen..

3 kommenttia:

maaaj kirjoitti...

Oii, ihana toi Jumpin-haalari, saattaa päätyy munkin joulutoivelistalle. Tää nyt on ihan offtopic, mutta millä kuvankäsittelyohjelmalla sä teet näitä kollaaseja yms?

Tajja kirjoitti...

maaaj: Tän olen tehnyt ihan Paint.NETillä (::DD), mutta blogin aiemmat kuvajutut on väsäilty Adobe Photoshop Elementsillä.

maaaj kirjoitti...

okeeeei (: ja uh paint ♥ :-----D