torstai 4. marraskuuta 2010

Mitä silmät ei nääEli uutukaiset lasit Nisseniltä!
Ostin melkein tasan vuosi sitten kahdetkin uudet kakkulat, joista toiset olivat silloinkin kookkaat, mustat, muovikehyksiset ja kaikinpuolin kivat. Kesätöissä ollessani kuitenkin joku miellyttävä lapsi meni ja istuin niiden päälle, joten nyt oli haussa uudet lempparilasit. Ja sellaiset löytyi! Kehykset on Gina Tricotin (mun mielestä on tooosi hassua että ne valmistaa kehyksiä!) ja oon ihan ihastunut näihin.

Muistakaahan että TÄNNE saa edelleen käydä laittamassa kuvaehdotuksia!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wauwau tosi kivat :)

Anonyymi kirjoitti...

hei! Näin aikaisemmin yhdessä postauksessasi marsun, onko se sinun? Jos on niin toivottavasti sillä on kaveri, sillä on lähes eläinrääkkäys pitää marsua yksinään ja eläinsuojelulaissakin mainitaan, että niillä tulee olla lajitoveri seuranaan. Ihminen ei pysty korvaamaan marsulle toista marsua mitenkään. Toivottavasti tiesit tämän ja marsulla on kaveri :) Jos ei ole niin äkkiä hankkimaan! Tähän asiaan ei ole mitään tekosyitä. Jos haluaa että lemmikkisi elää onnellisen marsunelämän niin ainut keino sen varmistamiseksi on taata sille oikeaa seuraa.

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti!

Anonyymi2: Meillä oli kaksi marsua, toinen kuoli tässä hiljattain vanhuuteen ja nyt tuo toinen on yksin. Ja olen tietoinen että sillä pitäisi olla lajitoveri, mutta emme ole sille sellaista hankkimassa. Tuo on jo vanha marsu ja emme ole aikeissa ottaa MITÄÄN häkkieläimiä enää tähän talouteen, joten uuden marsun ottaminen johtaisi marsukierteeseen!

Anonyymi kirjoitti...

Voisit kirjotella edes vaikka kaks kertaa kuukaudes,eikä vaan kerran :///

laura kirjoitti...

http://i36.tinypic.com/ndj5w.jpg
Hei! Käytätkö vielä tuota matthew williamson for h&m pinkkiä vyötä? Voisin olla halukas ostamaan sen.. :)

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Voit blogihistoriasta nähdä että yleensä en postaa vain yhtä kertaa kuukaudessa :D enkä tee sitä nytkään. Joskus ei vaan ole MITÄÄN kirjoitettavaa tänne puspus.

laura: Sorry, käytän sitä kyllä edelleen enkä ainakaan näillä näkymin ole siitä luopumassa :--)