lauantai 16. lokakuuta 2010

Halinalleöveri

Oon viimiset melkein 2vk vaan lahnaillut ja näyttänyt ihmisperseeltä. On ollut flunssaa, yskää, korvatulehdusta ja ihan kaikkea mahdollista ja ulkona on kylmää, pimeää ja märkää. Mikään pukeutuminen tai itsensä tällääminen ei ole kuulostanut kauhean houkuttelevalta. Enkä myöskään oo tehnyt mitään jännittävää, joten ei ole tänne blogin puolellekaan ollut oikein mitään kirjoiteltavaa.

Mutta nyt kuitenkin pakko esitellä eiliset ostokseni! Nää on jo kolmannet samanmalliset kengät mitä omistan, mutta näidenkin hankintaan oli hyvät perusteet! Nämä ovat esimerkiksi paljon tukevammat kuin edeltäjänsä. Paljon jämäkämpää ja kestävämpää materiaalia ja tukevampi kumipohjakin löytyy. Myös karvasisusta on nyt oikeasti pehmeää ja lämmintä karvaa, eikä sitä nukkaista pörrösysteemiä mitä edeltäjissä. Ja sit tietty väri.. Olisin voinut olla käytännöllinen ja hankkia esim. harmaat, mutta kai joskus saa asettua mielihalujen vietäväksi?

Onko ne pikkasen överit?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

söpöt !
eilen kun kävin robinhoodissa, niin siellä oli musta tupsupipo, missä luki valkosella star wars. jotenkin se oli ihan sun näköinen(:

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ooo! Pakko käydä vilkasemassa, kiitos vinkistä :)

I'm Lacking kirjoitti...

Söpöt kengät :).

Haluaisin itse jotkut vastaavat tai ois pakko ostaa semmoset kengät mitkä sais helposti jalkaan/jalasta. Mulla on parit maiharit joista kummatkin on kyllä ihania mutta välillä tuntuu että niiden kanssa menee ihan liikaa aikaa :D.

Satsuma kirjoitti...

Kivan väriset ainakin! Tuollaiset voisin itsekin pistää jalkaan, vaikka en erityisemmin välitä mistään uggien tyylisistä kengistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ai onko överit? NE ON IHANAN ÖVERIT! aivan järkyttävän söpöt...

Tajja kirjoitti...

I'm Lacking: Noi töppöset on kyllä oikeesti tosi kätevät ja jos tänätalvena on samanlaiset pakkaset kun viimevuonna, ni en voi ku suositella! :D

Satsuma: Sulleki suosittelen kyllä lämmöllä, vaikkei ulkonäöllisesti miellyttäisi, se lämpöisyys ja pehmeys ja KAIKKI vie mennessään!

Anonyymi: Hihi, oon kyllä niin samaa mieltä :D

Anonyymi kirjoitti...

Paljon maksoi ja mistä ostit? (=

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: n. 60€ Zatzasta :)