lauantai 17. heinäkuuta 2010

Ruisrock 2010

Ruisrock tuli koettua tänäkin vuonna. Oli aivan mahtava reissu ja porukkakin oli aivan erilainen, kuin millaisessa olen tottunut festarit koluamaan. Eikä haitannut kyllä yhtään! Meillä oli liput harmi kyllä ainoastaan perjantaiksi ja lauantaiksi, sunnuntailta olisin niin kovasti halunnut nähdä Flogging Mollyn sekä Chisun. Sunnuntaiksi kuitenkin meikän sekä matkatoverin oli ehdittävä isostehtäviin.

Majotuttiin tänäkin vuonna Ruissalo Campingissa, ja se on kyllä jotain niin paljon parempaa ku joku Turkuhallimajoitus, huhhuh. Ei tarvi kävellä MITÄÄN ja on oma ranta ja kaikkea! Tässä nyt vähän kuvamateriaalia viikonlopulta.


Teltan kasailua, toisinsanoen Terhi ja Lauri kasasivat ja meikä otti kuvia..


Teltta sisältä. EI hätää, en pitänyt tota järkyttävää lippistä päässä juuri ollenkaan.


Herra Ylppö oli yhtä ihana mitä aina, ah mikä mies.


Vähän ohjelman tsekkailua.


Muotitietoisimmilla oli tänävuonna päässään trendikäs Valion HeVi huivi, joita sai ilmaiseksi jostakin.


No joku naamailee.


Niittylavan edustalta.


Teltalta kuvattua.


Kiitti Silja Line, sun aiheuttama aallokko tuhosi mun kengät. Ei näistä enää valkoista saa.

Oli aivan huippua!

3 kommenttia:

vesiheinikki kirjoitti...

oisin moikannu jos oisin nähny!
ja sama juttu popojen kanssa. mä tosin aattelin kokeilla vielä klooria. mutta oli kyllä hauskaa kahlailla meressä kengät jalassa.

Anonyymi kirjoitti...

kun sulla silloin oli se musta-turkoosi tukka, niin pysyikö se turkoosi hyvin hiuksissa? tiedätkö yhtään minkä tyyppiset hiukset pitävät värin parhaiten? ja oliko vaikea värjätä pois?

oon kiitollinen jos vastaat :-)

Tajja kirjoitti...

vesiheinikki: Itse saapastelin loppuruissin ilman kenkiä :D iteki aattelin kyllä kloorailla!

Anonyymi: Nooo.. Mä pesen mun hiukset n. 3-4 krt viikossa ja väri haalistui n. kahdessa viikossa, eli kesti omassa nupissa todella kirkkaana jonkun 8 pesua. Väriä pystyi kirkastamaan käyttämällä sitä väriainetta hieman hiustenpesun yhteydessä, hoitoaineen kanssa. Eli tippa väriainetta hoitoaineeseen ja hoitoaine päähän, väri kirkastuu.

Ei ollut kauhean vaikea värjätä pois, meikä blondasin tukan turkoosin jälkeen ja hieman näkyi vihertäviä kohtia siellä täällä senkin jälkeen, mutta nekin lähti tehokkaasti uudella blondauksella :)