perjantai 2. heinäkuuta 2010

Juhannus

Perjantai

Päätin lähtä pitkästä aikaa isovanhempieni mökille. Äippä käy siellä harva se viikko, mutta omasta viimekerrastani oli ainakin kaksi vuotta aikaa! Olikin korkea aika korjata tilanne.

Mökki on tilava arjenpakopaikka Luumäellä, Kivijärven rannalla. Tontilla on oma ranta laitureineen ja veneineen, päärakennus johon kuuluu olohuone/keittiö, pieni parvi sekä saunatilat, grillikota, tilava nukkuma-aitta, kellari sekä halkovaja jonka yhteydessä on huussi. Kunnon luksusmökki!
Juhannukseen kuului hyvää ruokaa ja juomaa, loistavaa seuraa lähisuvusta, kyykän pelaamista, kalastamista, saunomista ja uimista sekä tietenkin perinteinen juhannuskokko Risulahdella. Jäin mökille yöksi ja lauantaina hipsin takaisin Haminaan päin iltapäivällä.

Lauantai

Olisin varmaan jäänyt mökille pidemmäksi aikaa, ellei minulla olisi ollut lauantai-illalle muita suunnitelmia, oli nimittäin vuorossa kaverin 18-vuotisjuhlat Miehikkälässä.Hyvä porukka ja ilmaisen viinan bileet, loistavaa. Käytiin myös pyörähtämässä jossain lavatansseissa haha.

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ei hitto, mekin oltiin siskon kanssa Miehikkälässä ja meinattiin lähtä niihin tansseihin. :-D
Ja toi rekkajono on aina yhtä mahtava kun sinne ajaa. :-D

Tajja kirjoitti...

Jenna: Haha, mut oli kyllä aika huono meininki siellä lavalla :--( Ja 13€ sisään, kauheaa riistoa!