sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Sinä näet että kuu on taivaalla

Oon ollut perjantaista lähtien niin lagissa, että olen vain muhinut kotona, joten vihdoin jaksoin toteuttaa yhden jutun mitä olen kauan miettinyt. Eli esitellä vaatekaapistani KAIKKI farkut. Ajattelin joskus hamassa tulevaisuudessa esitellä mekot, hameet, hupparit, takit jne. Pikkuhiljaa. Kengistä olen tällaisen tehnytkin, mutta sekin kyllä kaipaisi kipeästi päivitystä. No, ehkä joskus.


Nämä ovat farkkuhyllyni uusimmat tulokkaat, kuvassa eivät pääse ihan oikeuksiinsa, mutta tosi siniset perusfarkut, kympillä! Nää on H&M:ltä ja näyttää tosi hyvältä yhdistettynä mm. valkoseen.


Nää on H&M Shop Onlinesta tilaamani korallinväriset acid wash -farkut. Tykkään näistä tosi paljon, mutta oon vähän huono käyttämään näitä, yhdistäminen on tosi vaikeaa. Mutta ehkä nää näyttää parhaimmilta valkoisen kanssa, vai mitä mieltä te olette?


Tässä on yhdet meiksin lemppareista! Pöksyt on kirpparilta ihan vaan parin euron hintaan ja loppu on omaa käsialaa, eli toisinsanoen kloriittia. Tykkään tosi paljon, istuu hyvin eikä purista mistään.


No tässähän on ne tosikivat Robbarin farkut eheheh. Voin kertoa että ekana päivänä kun nää oli mulla koulussa jalassa, nää hajos. Vaikkei ne ole edes tiukat mistään, päin vastoin vähän turhan isotkin paikoitellen. Näissä oli sellaisia valmiita tosi kivan näköisiä kulutuksia, jotka koitui kohtaloksi. Kyykistyin repulleni ja polven kiva pikku kulutus päätti sanoa RÄKS. No, ei haittaa jos polvi on auki, ei hätää. Mutta istuessani sanoi yläreidenkin kulutus RÄKS. Voi raivo! Pitää keksiä joku paikkailukeino.


Nää on ne siskoltani saadut Cheap Mondayn farkut mitkä on kanssa yhdet lempparit! Istuu tosi kivasti ja rrakastan nahkaosia reisien sivussa.


Nää on Henkkamaukalta joskus ysiluokalla ostetut. On tosi hyvät jalassa ja istuu hyvin jne jne. Mutta tää väri. Tosi vaikea yhdistellä eikä oikein enää mun juttu. Oonki ajatellu värjätä nämä mustiksi, koska en omista ainoitakaan mustia farkkuja, kunhan saan aikaseksi hankkia pesukonevärjäysnapin.


Nää on mun tänhetken ainoot farkkuleggarit, KappAhlista ostetut. Ihan kivat jne jne, näissä vaan ärsyttää se, että nää valuu välillä ja näyttää niiiin kammottavalta kun farkkuleggareissa perus lököttää.


Perus tummansiniset farkut Onlyltä. Tälläset vaan pitää löytyä vaatekaapista, sopii kaiken kanssa jne.


No viimeiseksi nää murheenkryynit, eli Peksin kaapista varastetut farkut. Nää kuultaa jo läpi ja näissä on peräsimen kohdalla enemmän reikiä kuin ehjää kangasta eikä näitä uskalla enää edes pestä pesukoneessa.. Mutta näistä en luovu! Oon aatellu ommella farkkujen sisäpuolelle joistain vanhoista farkuista vahvikepaloja reikien kohdille (ainakin sinne takapuoleen), että näitä kehtaisi käyttääkin. Ehkä mun kyllä suosiolla pitäisi ostaa uudet..

Tästä puuttuu kahdet farkut, mitkä löytyy varmaan Peksin kaapista tällä hetkellä. Yhdet ihan normaalit siniset farkut himmeillä kulutuksilla ja vaaleat löysähköt farkut rei'ityksillä.

Ps, mun lagitusfiiliksestä kielii se, että mulla ja Peksillä olis tänään vuosipäivä ja mä muistin koko asian vasta ihan äsken. Eikä olla edes nähty tänään tai puhuttu puhelimessa tai MITÄÄN :DDD Oon hyvä tyttöystävä..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VOI AH ! Jos et kerta pidä noista oranssinpunaisista farkuista, voit toki lahjoittaa ne mulle... Juuri ton värisii pillei mä oon etsinyt toodella pitkään ! <3

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Haha sori, noi pääsee pieneen värikäsittelyyn, niin kelpaavat sen jälkeen meikäläisellekin hyvin :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko aiheen vierestä kommentoida farkkupostaukseen jaloista? :D No kuitenkin: HALUUN SUN JALAT.