keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Mä en haluu kuolla tänä yönä

Arvatkaa kuinka ärsyttää! Menin tänään kouluun mun kivoilla mustavalkoisilla ballerinoilla, mutta ne hiertää vähän kantapäistä, joten kävin koulun jälkeen Peksillä ja vaihdoin jalkaan viimevuonna ostetut söpöt punaiset ballerinat. Sieltä menin kaverille, käytiin kaupungilla syömässä ja sen jälkeen lahnailtiin vain kaverin kotona. Kävimme myös parin kilometrin lenkillä kaverin koiran kanssa. Lenkillä huomaan, kuinka kengäspohjastani repsottaa jokin. Luulin aluksi että se on roska, mutta tarkemmin katseltuani huomasin sen itse kengän pohjaksi, joka alkoi uhkaavasti irrota! Pohja oli halkeillut ja muutamista kohtia oli tippunut paloja pois, koko pohja oli kiinni vain toiselta reunalta. Sama kohtalo oli toisellakin kengällä! Tää ei ole mahdollista, ostin kesät alle vuosi sitten ja olen käyttänyt niitä sen jälkeen n. viisi kertaa. VIISI KERTAA! Kengät ovat Citymarketista mistä nyt en odotakaan mitään huippulaatua, mutta ehkä kuitenkin vähän enemmän kuin tätä.. Enkä tosiaan laahannut koipiani tms, kävelin ihan normaalisti.Jos jollakulla on tietoa, mistä saisi ihan normaalit punaiset (teko?)nahkaiset ballerinat ilman mitään tilpehööriä, voi informoida! Noissa oli pienet rusetit edessä ja sen mä vielä voin hyväksyä, mutta mahdollisimman simppeleitä haetaan.

Onneksi uudet kivat kosmetiikkajutut lohduttaa.


Ihanan pehmeä ja söpö MSCHICin meikkisivellin.


Uusi GOSHin puuteri, edellinen oli ihan finaalissa johtuen osaksi siitä, että tiputin sen lattialle kuukausi pari sitten hehe.


Uusi meikkivoide kokeiluun, onko kellään kokemuksia tästä?


Tuhkanvaalea hiusväri, saa toivonmukaan tyvikasvu kyytiä.

Nyt menen katsomaan High School Musicaleja, lainasin KAIKKI osat kaverilta, en tiedä vihaanko vai rakastanko niitä musikaaleja, mutta aivan sama, hyvää hömppäviihdettä ne kuitenkin ovat.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no tää on taas tätä laatua, mut h&m :llä on kiiltonahkaisia punaisia ballerinoja, alle kympillä tais lähtee! tosi hyvät jalkaan

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti, ei tarvi mitään laatua oikeastaan ollakaan, ballerinoilta mä en edes odota kovin pitkää käyttöikää (10 käyttö krt on ktl liian vähän!) :D

Regret kirjoitti...

Ohho. Kylläpä kengät ovat kärsineen näköiset. Ei uskoisi, että niitä on käytetty niin vähän o.O Miula ei oo minkäänlaista kokemusta tuosta meikkivoiteesta, mutta ajattelin kysellä, että minkälaiselle iholle se on tarkoitettu? Itse tarvitsisin uuden meikkivoiteen, mutta en osaa päättää minkä hankkisin :D Asiaan vaikuttaa myös se, että miulla on aika huono tietämys meikkivoiteista, jonka takia oon yrittäny siirtää ostamista aina vaan. Mutta olis kiva kuulla sun kokemuksia tuosta, jos vaan tahdot/viitsit niitä jakaa :)

Tajja kirjoitti...

Regret: En kyllä osaa yhtään sanoa millaiselle iholle on tarkoitettu :D oon käyttäny tota vielä niiin vähän, etten osaa vielä kertoa, mutta valaisen asiaa myöhemmin :)