maanantai 2. marraskuuta 2009

This is halloween

Auu, oli todella mukavat Halloween-illanistujaiset lauantaina. Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja tosi hyvää boolia! Valitettavasti kaikki eivät useista painostuksista huolimatta suostuneet pukeutumaan, mutta hyvät bileet saimme silti aikaan.

Meikäläisen zombi-vampyyri-mikälie-look syntyi luomiväreillä, eyelinerillä ja huulipunalla, näin yksinkertaisuudessaan.
Herkkupöydästä löytyi herrkullinen myrkkybooli, paaljon sipsiä, pizzaa ja karkkia! Booliin lisättiin kuvan oton jälkeen vielä jäätynyt käsi. Tuli aika makee!
Esa oli niin luv, kattokaa nyt tota paitaakin!
Taitaa raasulla olla pahemmanlaatuinen korvatulehdus.
Meikä toimi Satun stailaajana ja päätin tehdä sille tutun ja turvallisen zombimönkijävampyyri-meikin. Muistettava: Älä pidä kaulapantaa kaulassa ja taivuta kaulaasi taaksepäin. Tukehtumisvaara!

Kuvamateriaalia halloweenistamme ei juurikaan kertynyt tuon enenpää, illan tiimellyksessä kamera jäi hyllyyn pölyttymään. Ja ehkä ihan hyvä vain!
Ps. Ei kannata lähteä julkisille paikoille unohtaen naamansa ulkonäön! Koirankusettajaparka oli kävellä puuta päin jäädessään tuijottamaan minua, kun ajoin bilepaikalle naama kuin Cullenien pikkusiskolla..

Aiheesta kukkaruukkuun, kurkatkaapa ihmeessä isosiskoni uusi blogi!

5 kommenttia:

Dee kirjoitti...

oho ;-D pitääks munki nyt mainostaa sua!

Tajja kirjoitti...

Dee: No ei tarvii. Sä oot uus juttu ni pitää sut mainita D:

Anonyymi kirjoitti...

aaaa ihanaa siskollasi on blogi, tää on salaisuus mutta stalkkasin sitä joskus galleriassa ja sitäkautta päädyin randomisti stalkkaamaan suakin ja sittemmin lukemaan blogiasi :------D

Dee kirjoitti...

^ :DD ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Hei kivat kekkerit teillä :D Tosi kiva blogi tolla siskollas !