maanantai 9. marraskuuta 2009

Takaan että aamulla, syli tuntuu kodilta

Viikonvaihe on mennyt vallan mukavasti. Perjantaina kävimme tutustumassa abien kanssa Lappeenrannan yliopistoon. Ei se selvästikään ollut minun paikkani ja tiesin sen jo ennen sinne reissaamista, mutta vaihtelu kouluarkeen on ihan mukavaa.
Samaisena iltana oli ratkiriemukkaat lukiolaishipat, joiden teemana oli helppo muttei laisinkaan tylsä black&white. Itse tuunailin omaan vaatetukseeni sukkahousut, joissa toinen lahje oli valkoinen ja toinen musta. Oli aika vängät pöksyt! Niiden kanssa sopi mainiosti musta mekko, mustat buutsit ja valkoinen bikerpaita.

Sunnuntain isänpäivän lisäksi perheessämme vieteltiin syntymäpäiviä, kun pikkuveljeni saavutti vihdoin maagisen kuudentoista ikävuoden. Juhlittiin pienellä porukalla ja syötiin äitsykän loihtimia herkullisia kakkuja! Viimeksi tein virheen, kun en kuvannut kerrassaan upeita nimipäiväkakkujani, joten nämä kaunokaiset päätin ikuistaa kameralleni.

Herrrrkullinen Daim-kakku on koko perheen ehdoton suosikki ja tätä vaaditaan äänekkäästi jokaisiin kissanristiäisiin!
Maukas pätkis-kakku oli todellinen taidonnäyte eikä kukaan olisi raaskinut pilkkoa ainuttakaan palaa tästä kaunokaisesta. Päällinen on tilattu jostain kakkutarvikeputiikista eikä maistunut lainkaan hullummalta.


Tässä vielä kuvaa uudesta tukasta. Väristä ei juuri keinovalojen vuoksi saa mitään selkoa, mutta tästä huomaa ettei malli juurikaan muuttunut, toisinkuin viime postauksen kuvasta saattoi kuvitella.

Lopuksi vielä dorkakevennys!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi hienoja kakkuja ! onks sun äitis työkseen jotain konditorio juttui ? :)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä suomi mullaki :D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Ei tee työkseen kakkuja tai muitakaan leipomuksia, on vain vapaa-ajan mieluinen harrastus :---)

Anonyymi kirjoitti...

näytti ihan sairaan hyviltä noi kaakut!:) onkohan vaikee tehdä?:D meinaa olis kiva itekki kokeilla jos ei olis vaikeeta tehdä:D

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Veikkaan että vaikeinta noissa kakuissa on tuon kermavaahdon pursotus kauniisti :---D

Anonyymi kirjoitti...

ootko lihonut?

Katjuska kirjoitti...

Nam, varmaan tosi herkullisia kakkuja!

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Mistä mitasta? :D olen lihonut keväästä mut nyt on kyllä paino pysynyt hyvän aikaa paikallaan, pudonnut jopa vähän. Kuvassa näytän kyllä aika hugelta :D

Katjuska: Oli kyllä ja ne selittää paljon tota ylempää tekstiäni :D:D