maanantai 29. kesäkuuta 2009

Tahtoo päästä rytmiin kattien


Ottaa pannuun. Poikaystävä ja tämän kaveri olivat päättäneet hankkia meille Ruisrock-majoituksen kuntoon, meikäläisen ollessa töissä. Jätkät hankkivat meille koulumajoituksen enkä ole asiasta kovin innoissani. Siihennähden että mä olen menossa jätkäporukan kanssa Ruisrockiin, koulumajoitus ei kuulosta kovin houkuttelevalta koska miehet ja naiset majoittuvat erillisissä tiloissa. Kiva juttu kiitos, eli meikä punkkaa yksin tuntemattoman kimmalauman keskellä o/

Viimevuonna majoituimme Ruissalo Campingiin mikä oli tosi jees mesta. Meillä oli viiden hengen porukka ja kaksi telttaa. Hauskinta koko reissussa olikin varmasti juuri leirintäalueella. Festaribussi tuli portilta hakemaan eikä päätepysäkiltä ollut pitkä matka käveltäväksi itse festarialueelle. Jätkät nyt kuitenkin pelkäävät, että mitäpä jos säät ovatkin epäsuotuisia ja sataa? Itteäni se ei henkilökohtaisesti haittaisi yhtään, olisin silti niin paljon mieluummin teltassa kuin koulun lattialla. No, ylipuhuminen jatkukoon.

Palkka kilahtaa tilille huomenna, en jaksa odottaa! Tilasin nimittäin tässä jokin aikaa sitten Ellokselta ja H&M:ltä alennustuotteita, jotka nyt odottavat Postissa ja Matkahuollossa noutajaansa. Ellokselta mukaan lähti kenkiä ja yksi neule. H&M:n paketissa minua odottaa laukkuja, takki, toppi yms. En edes muista milloin olen viimeksi ostanut vaatteita! Tässä pikapuoliin on muutenkin pakko päästä shoppailemaan. Rahtaan tässä jokin kaunis päivä vanhoja vaatteita kirppikselle, jonka jälkeen vaatekaapissa on ammottava tila uusille lumpuille! Ostoslistalla kiikkuu mm. joku ohut neule, harmaat Converset, uusia farkkuja, mekkoja..

Postauksessa näkyvät kuvat otettu eilen iltapäivällä, juuri ennen hillitöntä rankkasadetta ja räyhäävää ukonilmaa.
Kuvissa esiintyvät vaatteet:
Kengät - Converse
Hattu - Seppälä
Paita - H&M
Farkkushortsit - Farkut alunperin Only, katkaistu & valkaistu.
Puuhelmet - DIY

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että oot alkanu taas päivittää useammin! Mä tykkään sun tyylistä ja sun juttuja on kiva lukea. :)

idonthavefuture kirjoitti...

Vitsi miten ihania kuvia =))

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Koitan pitää suht aktiivisen päivittelytahdin päällä. Kiitos! ^^

idonthavefuturE: Kiitti :---)