tiistai 2. kesäkuuta 2009

Huonot päiväsiMinkälainen pitää olla vaatteen/kenkien joita et IKINÄ suostuisi päällesi pukemaan?
-Kammottava, hehe! Sellanen, mikä ei sovi mun kropalle. Tällaisia ovat esimerkiksi tiukat makkarankuorimekot ja maximekot. Makkarankuoret eivät imartele rehevän kroppani muhkuja ja enkä siten lämpene "hei-minut-on-pakattu-elmukelmuun!"-lookille. Maximekot taas saavat minut näyttämään lyhyeltä ja tasapaksulta. Siis entistä enemmän. Napapaidat hirvittää myös.

Mikä on asia, jota itsessäsi eniten vihaat?
-Tämä mun aivan sietämätön laiskuus. Ei jaksa tehdä mitään, yhtään minkään asian eteen. Oon niiiiiin aikaansaamaton lurjus ettei toista pahempaa.
Välillä kyllä vituttaa niin maan saatanasti tää oma luonne, ettei tosikaan.

Käytätkö piilolinssejä, ja jos käytät, niin miksi?
-En käytä, vois olla kyllä ihan fiksua koska olen sokea kuin lepakko ja silti laiska käyttämään silmälaseja!

Kuvaile millaisesta/millaisista tyyleistä et pidä?
-Mun mielestä kaikki tyylit on hienoja, jos ne osataan toteuttaa hyvin. Juuri siksi esim mä olen tällainen tyylien välillä loikkija, koska innostun niin paljon uusista hienoista tyyleistä enkä osaa päättää minkä mukaan itse haluaisin pukeutua.

Pahin tyylimokasi vuosien varrelta?

-Oon joskus ollut pelkkää tyylimokaa! Raidat, ruudut ja eläinkuosit ei vaan näytä hyvältä samaan aikaan yhdiseltynä. Ernuvuosinani tein tätä liikaakin.Mikä on sun tän hetken pakko-saada-juttusi?
-Mulla on aina joku "PAKKOSAADAHETI!" -juttu, mutta kysyttäessä ei tule kyllä mitään mieleen, ööö. No oma auto nyt ainakin!

Menetkö kesällä joillekkin festareille?

-Joo, lippu Ruisrockiin odottaa takataskussa jo.Mitä aijot yleisesti tehdä kesällä?
-Festareita, ripari-isostelua, uimista, grillaamista, dokaamista. Lähtään Peksin kanssa myös Korkeasaareen ja Lintsille! Myös armotonta shoppailua
luvassa. Ja EHKÄ Tukholman risteily omnom.

Missä päin Suomea et haluaisi asua?
-Jossain ihan lapissa, ihan vain sen takia että olisi niin pitkä matka näihin "isoihin kaupunkeihin" missä tapahtuu yleensä eniten.

Onko sulla paljon kavereita/ystäviä?
-Kavereita vaikka muille jakaa, pari läheisempää tuttavuutta löytyy myös. Oon kyllä kaveri/ystävätilanteeseen tosi tyytyväinen koska tykkään niistä kaikista niin paljon. Kaikki ovat jotenkin päästään sekaisin mutta se ei haittaa mitään!Millaista musiikkia kuuntelet, oletko kaikkiruokainen vai uppoaako vain jokin tietty genre?
-Suomirock on niiin rautaa! Ehkä sen takia että lyriikat on mulle tärkeitä ja oon huono englannissa, joten suomalaiset lyriikat on ainoita mitä tajuun. Ja muutenkin, Suomesta löytyy niin paljon kovia nimiä! (CMX, Maj Karma, Zen Café, Mokoma, Ismo Alanko, YUP, PMMP..)

Mitä teet yleensä viikonloppuiltaisin?
-Löhöän himassa tai Peksin nurkissa. Dataan tai katon leffoja. Välillä dokaan.

Käytkö keikoilla?
-Itseasiassa en. Olen liian köyhä ja mulla ei oikein ole samanhenkisiä kavereita mukaan keikoille, yksin olen vähän ujo käymään

Millaista postausta et ikinä tekisi blogiisi?
-Joku "esittelyssä kaikki mun alusvaatteet - MUN PÄÄLLÄ!" Hehe. En ihan tosi tiedä. Jotain tylsää missä on pelkkää tekstiä. Jotain ulinaa anonyymeistä ilkeilijöistä tai vikinää siitä ko blogilista ei toimi. Enkä mitään sellaistakaan, missä kertoisin että mulla menee huonosti nyt ja sitten avautuisin kaikista vaikeista asioistani. En halua kertoa teille liikaa itsestäni.

Minkä värisiä hiuksia sinulla on ollut?
-Vihreät, siniset, turkoosit, blondit, mustavaaleat, mustat, tummanruskeat, vaaleanruskeat, keltaiset..

Uskotko Jumalaan?
-Mä en ihan tosi tiedä! Joskus kun on tosi vaikeaa ni tulee ehkä rukoiltua tai jotain että pliis älä anna mun kuolla tähän jne. Mut sit ku kaikki on hyvin, ei edes mieti koko ukon olemassaoloa. En tiedä.

Millaisesta tyylistä pidät pojilla?
-Ei mitään yksittäistä. Pääasia että pukeutuu oikeankokoisiin vaatteisiin ja näyttää mun (no ja tietty ittensä) mielestä hyvältä.

Miten pukeuduit alle kouluikäisenä, tai siis pukiko äiti sut tyyliin mekkoihin vai collegeasuihin?
-Oh my. Olin ihan pojannäköinen. Äiti sai jostain mulle kukkakuvioiset farkut hommattua ja voi että inhosin niitä. Itkin ja pakenin kaappiin ja kaikkea, kun äiti yritti niitä päälleni saada. Ei muuten onnistunut koskaan. Mutta tosiaan, vaatteita oli poikien osastolta, koska ite tykkäsin niistä eniten.

Onko siitä feikki-galleria-tajjasta, jonka vissiin poliisien asiaksi veit, kuulunut mitään uutta? :D
-Ei ole.

Kuvitellaan että sinusta on tullut julkkis, millaisen imagon pyrkisit itsellesi luomaan?
-Sellasen, "itsenäinen ja voimakas nainen" systeemin. Haha. Olisin rockhenkinen omavarainen nainen!

Missä menee raja mitä olet valmis kertomaan blogissasi?
-No en osaa määritellä sitä kovin tarkkaan. En mä mitään kovin henkilökohtaista kävis selittämään kuitenkaan.

Mikä mielestäsi tekee blogista huonon?
-Huonolaatuiset ja pienet kuvat. Yksitoikkoiset ja itseään toistavat postaukset. Mielenkiinnoton bloggaaja.

Mikä on suosikki kesäherkkusi? :D
-Jäätelö! Eiku mansikat! MANSIKKAKAKKU! Ok tykkään herkuist.Millaisesta tyylistä pidät aikuisilla (+40) naisilla ja miltä itse haluat näyttää nelikymppisenä?
-Naisellisesta. Siisti, asiallinen tyyli. Naisellista ja istuvaa. Siltä haluan itsekin näyttää.

Onko sulla vilkas mielikuvitus?
-Oh, tietyissä asioissa kyllä! Kaveria sapettaa kun hän on teknisesti todella etevä valokuvaaja mutta ideavarasto hällä on nollissa. Mun tekninen taito sen sijaan ei oo mikään kehuttava, mutta mulla on ideoita :D

Paras virvoitusjuoma?

-Fiiliskohtaista. Juon virvokkeenakin yleensä mieluiten ihan vettä. Mutta limppareista sun muista jaffaa tai laittikolaa kiitos.Dokaatko usein?
-Itseasiassa en. Joskus tuli juotua kuin sieni, mutta nyt ehkä kerran kuukaudessa vedän kännit. Ja sitten näitä yhden kaljan iltoja löytyy myös.

Onko poikakaveris romanttine?
-Kaikkea muuta, mutta onneksi en romanttisuutta juuri kaipaakaan!

Kuinka pitkä oot?
-166cm

Millainen todistus tuli?
-Oh, äärettömän huono, ihan hävettää! Onneksi käyn lukion neljässä vuodessa, joten kaksi vuotta aikaa korjata tilanne.

Oletko aamu- vai iltaihminen?
-Tää on tosi vaihtelevaa. Joskus oon illalla ihan rätti ja aamulla nousen kahdeksalta reippaana. Joskus ihan päinvastoin ja keikun ylhäällä aamuyön tunteihin asti.

Shoppaat paljon, mutta olet kumminkin opiskelija. Mistä "taiot" rahat ostoksiin?
-Shoppailenko paljon? :D tää on uutta. No, shoppailen yleensä rahatilanteeni mukaan. Jos jostain vain saan rahaa, se tietää ostosreissua! Viimeksi iso buumi oli synttäreitten jälkeen, jolloin mulla oli 400€. No, ne rahat kesti sen viikon, heh. Joskus mennään myös äitin kanssa humputtelemaan ja sitten se sponsoroi mulle kaikkea kivaa, mutta yleensä ne pitää perustella hyvin hehe. Välillä Peksi on jostain syystä rahoissaan ja suostuu ostamaan mulle jotain ja näin. Ja tietty käyn kesät aina töissä, joissa sitä rahaa kertyy!

Onko sua loukattu koskaan verisesti?
-On. Olin kerran kahden ystäväpojan kanssa ulkona syömässä, kun toinen sanoi jotain mitä en olisi uskonut varsinkaan hänen suustaan koskaan kuulevan. Loppui kyllä oma ateriointini siihen paikkaan ja säntäsin pois saman tien. Myös eräs muu poika on minua loukannut ja pahasti, mutta nykyään olemme kavereita eikä asiaa enää muistella.

Mitä mieltä olet ilmastonmuutoksesta/abortista/kuolemantuomiosta?
-Ilmastonmuutoksesta voin sanoa sen verran, että mun mielestä EU-mailla pitäisi kaikilla olla yhtenäinen ilmastopolitiikka ja kaikkien pitäisi valvoa päästöjään samantasoisesti. Eihän kukaan halua että pingviinit hukkuu, eihän? :(
Abortti on mun mielestä taas hyvä asia. Jos lapsi saa alkunsa vahingosta, on oikeutettua että voidaan estää ei-toivotun lapsen pääsy maailmaan. Välttämättä tällaisen lapsen elämäkään ei olisi kovin hohdokasta, jos häntä perheeseen ei olisi tahdottukaan. Toisaalta voidaan miettiä sitä, onko ihmisellä oikeus leikkiä Jumalaa ja määrätä, kuka saa syntyä ja kuka ei? Kaksipiippuinen juttu.
Kuolemantuomiota taasen en kannata. Se ei ole mikään ratkaisu ja mielestäni suuren rikoksen tehnyt pääsee hieman liian helpolla, jos hänelle vain
isketään myrkkypiikki suoneen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS SENSUROINNISTA.
Unohit tukkavärilistasta oranssin ja punaisen.
Millä riparilla olet isosena?

-ARVAA KUKA.