sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Tavallaan jokainen on surullinen

Joooo-o, ei tarvi muistutella että viimeisimmästä postauksesta on aikas pitkä aika. Olen hukannut mun kameran laturin ja akku on loppu eikä mua suoraan sanottuna kiinnosta postata vanhoja kuvia pyöritellen. Noooh, etsinnät laturin kanssa jatkuvat. Ja nyt voin jatkaa viime postauksessa aloitettua haastettakin. Päätin etten etene missään numeroidussa järjestyksessä kuva-aiheiden kanssa, vaan vähän oman maun mukaan.

Tällä kertaa esittelen kuvien kautta lemppari bändini ja suosikeimmat elokuvat. Löytyykö samoja lemppareita?

a photo of your favourite band/musician


Maj Karma.
Löysin Maj Karman joskus ala-asteen viimeisillä luokilla ja siitä lähtien se on keikkunu lempparibändin paikalla. En osaa selittää miksi tykkään tästä näin paljon, mä vaan tykkään. Ja tykkään myös Herra Ylpöstä ja Ihmisistä.


Zen Cafe.
Ala-asteaikainen löytö myöskin, muistan kun lauloin kolmannen luokan laulukokeessa Zen Cafén Tavallaan jokainen on surullinen. Sanoitukset ja Putron ääni ja kaikki on rakkautta.


Chisu.
No sitten vähän uudempaa löytöä, eli Chisuun ihastuin viimevuonna näiden "Mun koti ei oo täällä" ja "Baden baden" -hittien jälkeen. Alkuun en tykännyt yhtään mut jossain vaiheessa se sitten naksahti :D ja nykyään olen ihan myyty!


Yup
YUPiin tykästyin joskus yläasteella. Sanoitukset jaksavat aina riemastuttaa. Ja kaikki muukin.

Listasin tähän pari, koska en osannut valita sitä ihan huippuparasta. Voisin parhaimmistoon vielä luetella tällei pikaisesti myös CMX:än, Tuomari Nurmion, Kirkan, Antti Tuiskun, Palefacen, The Soundsin, Pyhimyksen, Marilyn Mansonin, Soul Captain Bandin, Laman, PMMPn, Flogging Mollyn ja Eppu Normaalin. Tykkään aika kaikesta!

a photo of your favourite film(s)


Fight Club.
Melkein ehdoton ykkönen. Fight Club vaan on nerokas. Rakastan juonta. Rakastan Edward Nortonia. Rakastan Brad Pittiä. Kaikkea. Jos et ole tätä koskaan nähnyt, katso se. Pian.


American History X.
Nii mites se Edward Norton.. Ja mites toi mun kuvavalinta tähän.. Krhm. No siis, elokuva jossa on aivan loistava tarina. Elokuva jonka jaksaa katsoa aina vain uudestaan ja uudestaan. Elokuva missä meikällä AINA kihoaa kyyneleet silmiin lopussa. Tässä sama kun edellisessä, tämä vain on pakko nähdä.


The Notebook.
En kauheammin tykkää mistään romanttisista elokuvista. Mutta okei, tässä on raina mikä tekee poikkeuksen. Tää on paikoitellen niin imelä että ihan pahaa tekee. Tää on niin koskettava että tätä katsoessa kannattaa olla nenäliinapaketti kainalossa. Tää on niin ihana että melkein räjäyttää tajunnan.


Star Wars.
No, nörtti mikä nörtti. Star Wars -elokuviin ei kyllästy ikinä. Osaan ne kaikki ulkoa ja DVD-soittimeni kuluttaa ne varmaan jo pian puhki. Ihan parasta, joskus katsottiin KAIKKI Star Wars -elokuvat putkeen. Ilman taukoja siis. Mä pelkäsin ennen sitä koitosta, että sen jälkeen en halua kuullakaan koko Star Warseista enää ikinä. JA HITOT! :D oon jo niin paatunu ettei tollanen kevyt vuorokauden kestävä tähtiensota-annos tunnu missään.


X-mens.
Nääki saattaa vähän liipata nörttikategorian kautta, mut aah. Ensinnäkin Wolverine, läählääh! X-menit on tosi koukuttavia leffoja, ei takuulla tule tylsää niiden kanssa! Näitä ei vielä omasta DVD-hyllystä löydy, mutta varmasti vielä joskus!


Legend of the Guardians.
;;_______;; Okei. Sinä joka et vielä tiedä, olen hulluna pöllöihin. En tiedä mitään söpömpää kuin pöllöt. Ja hei, elokuva missä seikkailee pöllöjä! Miten kukaan voi vastustaa? Tää on visuaalisesti varmaan hienoin elokuva heti Avatarin jälkeen, harmi että en ole nähnyt tätä elokuvateatterissa. Enkä 3D:nä. Tää olisi helvetin vaikuttava sillä tavalla. Juoni ei ehkä oo mikään maailman mielikuvituksellisin, mutta kyllä tämän parissa viihtyi hyvin.

Ja tähänkin haluan mainita vielä A Clockwork Orangen, Casanovan, Crankit, Moulin Rouge!n, Pitkän kuuman kesän, Avatarin, The Illusionistin, Benjamin Buttonin uskomattoman elämän.. Tykkään elokuvistakin!

Ei kommentteja: