keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Huone 105

En jaksa päivittää tätä kun on niin kivoja ilmoja ja paljon tekemistä! Kokoajan oon menossa ja tulossa ja ihanaa mä rakastan kesää.

Mutta hei, ostin tänään kivoja juttuja. Piti ostaa vain alusvaatteita mutta tarttui mukaan pari muutakin juttuloa.


T-paita Seppälästä joku 12€. En pahemmin edes kiinnittänyt huomiota tohon printtiin, halusin vaan valkoisen teepparin ja toi on kivan ohuehkoa matskua. Päässä on Seppälästä myöskin ostamani päärusettipantahässäkkä, makso varmaan femman. Se on vinosti ja rumasti kuvassa, ei haittaa!


No tääki on Seppälästä, nappasin sovittamatta mukaan, vähän ehkä makkarankuori mutta.. Maksoi kympin ja ainakin se houkuttaa jenkkaamaan mun kanssa.


Murut Hait! Oikeasti himoitsin näitä harmaina tai punaisina, mutta nää käveli tänään vastaan joten mukaanhan ne piti siepata. On ainakin piristävä väri ja kumisaappaat on oikeasti hyödylliset!

Eipä täs, haluisin uimaan tai jotain mutta kukaan ei lähde mun kanssa!

6 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Ihanat noi saappaat. :)

Anonyymi kirjoitti...

lahkeet saappaiden päällä olis parempi...

Mirri kirjoitti...

Haisaappaiden päälle ei panna lahkeita. Miksi ensin ostaisin kauniit, iloisen väriset saappaat ja sitten peittäisin ne lahkeitten alle. Naurettavaa!

Anonyymi kirjoitti...

minulla vastaavat punaisina,olisin tahtonut juuri keltaiset !
Vaihdetaanko,tiedän kyllä et keltaisissa näkyy lika helposti mut silti haluisin vaihtaa !!!!
a.k.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä vastaus, mahtavat saappaat täytyy nähdä

Anonyymi kirjoitti...

Saapaskuume yllättää näillä talvikeleillä kun on vesikelit. Harrastuskäytöön tallikengiksi nuo olisi vielä sopivat. Möisitkö sopuhintaan?