torstai 2. huhtikuuta 2009

Etu 55%

Ellos Outlet, kiroan sinut alimpaan suohon tai jotain! Mulla oli tylsää ja päätin selailla nettikauppoja etsien itselleni uutta LAUKKUA. No kuinkas sitten kävikään, taidan olla liian intohimoinen kenkien hamstraaja ja ajattelin että vaikka minulla on 20 paria kesäkenkiä, tarvitsen välttämättä vielä kahdet lisää! No puolustukseni täytyy sanoa että olen tehnyt muutaman tunnin sisään neljä maantietoaiheista esseetä, joten palkinto on paikallaan. JA saan ihan kohta rahaa 80€ kouraan joten ei ole paha jos tuhlaan 40€ johonkin pieneen. Eikä minulta sitäpaitsi löydy ennestään kuin kahdet ballerinat. En osannut valita Elloksen ballerinoista mitkä olisivat kivat, joten otin kahdet kivoimmat!



Ellos-ballerinat lievittävät pythonnälkääni ja Bronxin versiot jatkavat samassa hengessä edellisen postauksen kenkien kanssa. Kuinka voisin vastustaa? Ellos by Ellos -ballerinojen alkuperäinen hinta oli 22€ ja odotan vähän kauhulla mitä kokoa tuo kyseinen 39 tulee edustamaan! Bronxin ballerinojen alkuperäinen hinta oli suolaiset 55€, joten allennus tuli tarpeeseen!

Nyt keskityn vähän siivoamaan paikkoja, kaveripoika tulee varmaan huomenna tänne ja pidämme kuvauspäivän!

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

luin noit edellisen postauksen kommenttei, mul on kyl screenshotit otettu siit sua feikanneen profiilista ja myös siit mis näkyy kaikist kuvist ne pienet versiot D: niis näkyy päivämäärät, nick, se kuvateksti ja "olisinpa minäkin nätti"

Tajja kirjoitti...

Dee: Kiva, pitää kyl kattoo et viittiiks enää lähtä tekee sit ilmotust ku koko jutust on niin kauan. Mut pitää miettii.

Anonyymi kirjoitti...

laita niitä kuvia sitten tänne! siis mitä otat kaveripoikas kanssa. :)

(8 kirjoitti...

Hei säähän voisit joskus tehdä semmosen "päivä kuvina"- postauksen. Niitä on tosi kiva lukea ja katella (:

Tajja kirjoitti...

Anonyymi: Laitetaan jos saan niitä kuvia joskus, kun ne on poitsun kamerassa ja hänen koneensa on epäkunnossa :D

(8: Pistetään korvan taakse, kiitos vinkistä :)